Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 GAMBAR)Neelofa Bak Puteri Di Anugerah Skrin 2012

Bukannya nak memuji lebih-lebih tetapi sememangnya penampilan Neelofa di Anugerah Skrin 2012 bagaikan seorang puteri. Sayangnya Neelofa tidak berjaya menjadi seorang pengacara yang hebat ketika majlis berlangsung. Suasana ASK2012 sememangnya hambar.

neelofa ask2012

Advertisement

Walaupun jutaan cacian dan kutukan dihantarkan kepada Neelofa menerusi Twitter, Abang Nara berharap agar Neelofa tabah dan anggap ini sebagai satu pengajaran untuk memajukan diri di masa hadapan. Apa pun tak boleh nak salahkan Neelofa seorang kerana kebosanan ASK2012. Tak ke gitu?

neelofa ask2012

10 lagi gambar Neelofa ketika Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.


neelofa ask2012
neelofa ask2012
neelofa ask2012
neelofa ask2012
neelofa ask2012
neelofa ask2012
neelofa ask2012
neelofa ask2012
neelofa ask2012
neelofa ask2012

Kredit foto Facebook Anugerah Skrin dan RotiKaya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

190 Comments

  1. Pingback: Hot Trending For 2012.11.20 : Neelofa | Rock It MySelebriti

  2. shukri

    November 16, 2012 at 4:06 pm

    kurangkan skrip yg banyak tu lebihkan sikit spontan lawak la sikit, baru la meriah, kesian budak-budak yang tengok boring sampai tertidur, orang dewasa buleh la layan, bagi la semua peringkat umur enjoy tengok…..

  3. Xyz

    November 16, 2012 at 9:30 am

    Dear Abang Nara, kalau orang lain komen Neelofa terus Nara delete, tetapi boleh je KPMN tu komen di setiap komen orang tanpa kena cantas, walaupun SEMUA kena dislike. Apakah ini? Kalau pun Nara suka Lofa, janganlah bias. Readers tak boleh bagi pendapat ke? Kalau macam tu saya cadangkan Nara buat blog baru. AMAZINGNEELOFA.

  4. Pingback: Hot Trending For 2012.11.15 : Neelofa | Rock It MySelebriti

  5. Kiki

    November 14, 2012 at 5:31 pm

    Gigih betul Kipas Payah Mati Neelofa tu balas komen satu persatu. Sampai bila lah dia mampu bertahan tu.

    Aku cakap satu je, kau tak payah nak defensive sangat. Bukannya kau yang kena kritik pun. Lainlah kalau kau tu Lofa. Eh.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top