Semalam telah pun berlangsung majlis pencarian covergirl untuk majalah Nur dan Dara.com. Kesemua peserta yang berjaya ke final memang comel-comel belaka. Paling penting, keayuan dan kecantikan mereka terserlah di dalam busana muslimah yang diperagakan.
Salah seorang peserta finalis majlis ini ialah tak lain tak bukan artis Metrowealth Pictures, Lynda Roslan. Walaupun gagal merangkul kejuaraan, busana muslimah yang dipakai oleh Lynda Roslan telah dinobatkan sebagai “Best Dress”. Memang cantik pun busana tersebut.
Tahniah Abang Nara ucapkan kepada semua pemenang. Kepada penganjur, semoga pertandingan sebegini dapat diteruskan di masa hadapan. Lagi 10 gambar Lynda Roslan di majlis pencarian covergirl majalah Nur dan Dara.com dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MIG Online.

Azizah Azizi
October 3, 2012 at 3:56 pm
Sbb Lynda ni artis thts y beautiful nara highlight…ala…bru berlakon sekali mmng la keras nnti dh pndai ok je la dia berlakon…take time uolls…beautiful nara highlight la yg juara (Ameera Zaini) – duta Al-Humaira Contemporary, naib juara (Rafieda Razuan) – pelajar PhD + bakal doktor dlm bidang sains dan tempat ketiga (Nurul Asyikim) – pelajar komunikasi UPM + praktikal di TV3 skrng ni….
tulip
October 3, 2012 at 7:51 am
gurlfrend aizul marcello lorh !!
Anonymous
October 3, 2012 at 3:57 pm
dh nk tunang pun bdk ni….
Bernas
October 3, 2012 at 2:08 am
Abg nara kenapa tak siarkan berita yg lebih menarik? Sepatutnya carilah juara atau naib juara yg berjaya kalahkan lynda ni. Sbb ini iq dan personaliti competition .
wawa
October 3, 2012 at 1:31 am
suker tgk cara lynda pakai tudung n jd duta utk radiusite
MARYam
October 2, 2012 at 8:44 pm
gila makeup 10 inci tebal.. tudung pon ada yang macam yuna tuh. xda pon yg komplen.. bias gila anda semua.