February 21st, 2012

Untuk anda yang masih tidak tahu atau pura-pura tak ambil tahu, kisah cinta, akad nikah serta persandingan Lisa Surihani dan Yusri akan ditayangkan di Astro Ria. Untuk memberikan yang terbaik, pihak Shutterspeak Studio telah dilantik sebagai jurukamera dan juruvideo rasmi Astro Ria. Abang Nara terkagum sebentar melihat bidikan gambar-gambar yang diambil untuk projek ini.

lisa dan yusri

Ala riang gembiranya Lisa menanti hari bahagia dia. Makin berseri-seri nampak gayanya. Baru-baru ini Lisa memberitahu yang dia tidak akan berjumpa Yusri 3 hari sebelum majlis pernikahan untuk menjaga keserian wajahnya. Abang Nara yakin dan pasti Lisa pasti akan nampak super gorgeous di hari perkahwinannya nanti.

Lagi 11 keping gambar Lisa Surihani dan Yusri yang akan digunakan di dalam Astro Ria dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada blog Shutterspeak Studio dan Facebook Shutterspeak.

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri


52 responses to “(12 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusri Daripada Shutterspeak Studio”

  1. ini cantik, tapi pada perspektif lain. bukan sebab gambar pre wedding ke apa. (berlambak je gambar camni dalam drama melayu yg korang dok sapot sangat kat tv tu……. hello, jangan hipokrit hipopotamus la)

  2. juju says:

    eei korang ni.. arini aku nk komen. ye mmg dieorg ni x patut pegang2 n peluk2 sbb bukan muhrim. tp korang pon mesti ade, paling ckit pon pgang tangan gf/bf masing2.. so please la jgn wat mcm masing2 blagak suci bersih. masing2 mesti ade wat slah.. x salah menegur sesama islam, tp still perlu lihat kekurangn diri sendri dulu. xde org perfect kat dunia ni. peace!!

  3. OMG says:

    blakon dlm filem pn pelok sakan..ni kan plak dgn bakal suami dia..dan jgn tipu diluar sana ramai yg peluk boyfriend & girlfren sndiri..(lebih dari peluk pun banyak)..cuma pandai komen orang je..tepuk dada tnya selera..doakan terbaik buat mereka dan utk kita semua juga dlm menjaga pergaulan dan tatasusila sbg muslim..

  4. nana says:

    kenapa belum kahwin dah peluk2 ni…lisa2…

  5. beila says:

    lisa dh chubby !

Loading...