February 21st, 2012

Untuk anda yang masih tidak tahu atau pura-pura tak ambil tahu, kisah cinta, akad nikah serta persandingan Lisa Surihani dan Yusri akan ditayangkan di Astro Ria. Untuk memberikan yang terbaik, pihak Shutterspeak Studio telah dilantik sebagai jurukamera dan juruvideo rasmi Astro Ria. Abang Nara terkagum sebentar melihat bidikan gambar-gambar yang diambil untuk projek ini.

lisa dan yusri

Ala riang gembiranya Lisa menanti hari bahagia dia. Makin berseri-seri nampak gayanya. Baru-baru ini Lisa memberitahu yang dia tidak akan berjumpa Yusri 3 hari sebelum majlis pernikahan untuk menjaga keserian wajahnya. Abang Nara yakin dan pasti Lisa pasti akan nampak super gorgeous di hari perkahwinannya nanti.

Lagi 11 keping gambar Lisa Surihani dan Yusri yang akan digunakan di dalam Astro Ria dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada blog Shutterspeak Studio dan Facebook Shutterspeak.

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri
lisa dan yusri


52 responses to “(12 GAMBAR)Lisa Surihani Dan Yusri Daripada Shutterspeak Studio”

  1. […] Untuk anda yang masih tidak tahu atau pura-pura tak ambil tahu, kisah cinta, akad nikah serta persandingan Lisa Surihani dan Yusri akan ditayangkan di Astro Ria. Untuk memberikan yang terbaik, pihak Shutterspeak Studio telah dilantik sebagai jurukamera dan juruvideo rasmi … Continue reading → […]

  2. ddddd says:

    biasa je.

  3. nk komen ke xnk says:

    Alhamdulillah..sekurg2nya korg xdtgkap khalwat cm Norman & Memey…

    *Yusri jgn gelojoh sgt…malu org2 nengok..tau la ko tu menduda lama…sabar yek
    *Lisa jgn hepi sgt….kite Merancang tp Allah pnye rancangan kte xtaw…hrp2 pjg jodoh…jaga perkahwinan elok2 taw

  4. miranda ke says:

    erm kalau dah name nye artis , artis jgk.. peminat pun dah pandai sapa yg attitude baik kita sokong yg buruk jgn d ikut..congrats lisa yusry..yusry golap la ..hehe

Loading...