Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 GAMBAR)Irma Hasmie Yang Bakal Bergelar Isteri Orang Hari Ini

Kalau daripada info yang diterima, Irma Hasmie bakal menjadi isteri orang pada hari ini selepas solat Asar. Jutaan tahniah diucapkan kepada Irma. Semoga majlis pernikahan yang bakal berlangsung beberapa jam lagi akan berjalan dengan lancarnya. Pasti Irma sedang sangat teruja sekarang ini.

gambar pernikahan irma hasmie

Advertisement

Kepada lelaki di luar sana yang menaruh hati kepada Irma, pendamkanlah sahaja perasaan itu dan doakan agar rumah tangga Irma yang bakal terbina akan kekal selama-lamanya. Lagi 11 keping gambar bakal pengantin baru, Irma Hasmie dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada jurugambar rasmi majlis pertunangan Irma Hasmie, Hazelnart Work Photographic Studio.

gambar pernikahan irma hasmie
gambar pernikahan irma hasmie
gambar pernikahan irma hasmie
gambar pernikahan irma hasmie
gambar pernikahan irma hasmie
gambar pernikahan irma hasmie
gambar pernikahan irma hasmie
gambar pernikahan irma hasmie
gambar pernikahan irma hasmie
gambar pernikahan irma hasmie
gambar pernikahan irma hasmie

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 Comments

  1. happy ;0

    July 2, 2012 at 2:46 am

    Alhamdulillah semoga dirahmati tiap perjalanan…amin :)

  2. nina karina

    June 29, 2012 at 9:44 pm

    Nyah topeng perasan type A+ tu!!

  3. papejela

    June 29, 2012 at 8:48 pm

    xyah nk kutuk org sgt la..Allah yg cipta sume bnde ats muke bumi nih..klu kt kutuk makhluk DIA mksd nye kt xsuke dgn ciptaan DIA..duhhh..matang la ckit

  4. Anonymous

    June 29, 2012 at 8:06 pm

    Aku benci nyah topeng!! Xbaik type2 kan org cmtu. bg aku suma cantik!ok

    • nyah topeng

      June 29, 2012 at 8:59 pm

      sial punya anon!!
      wei kalo ko baik sgt ko takkan benci org…ko bukan malaikat!
      aku pon bukan malaikat atau tuhan..hanya manusia biasa yg ada perasaan dan suka ati akulaa nak type2 kan org..ko ni mesti hodoh dan busuk..
      aku rasa ko x fit mana2 kategori kerana kau HANTU JEMBALANG SETAN POCONG!!!!

    • nyah topeng

      June 29, 2012 at 10:28 pm

      sial punya anon!!
      ko x fit mana2 category sebab ko HANTU SETAN PUAKA JEMBALANG!!

  5. nyah topeng

    June 29, 2012 at 6:12 pm

    siyes muka irma mcm bibik indon..bibik aku dari jawa timur..dia ckp kat area sana byk muka kategori cantik type C mcm irma hasmie eira syazira wan sharmila dira melodi….cth cantik type B mcm fouziah gous erra fazira..cth cantik type A mcm fasha sandha diana daniel jasmin hamid rozita chewan…peace!

    kalo kategori PRETTYUGLY atau type D E F:
    mislina mustafa
    fauziah nawi
    wan maimunah
    kiah propa
    (kategori ni buat mekap mcm mana pun tetap nampak murahan)

    peace yall!!!! hahahahaha

    • nina karina

      June 29, 2012 at 6:45 pm

      Muko ko nyah topeng cantik sgt ke nak kutuk irma?

    • nyah topeng

      June 29, 2012 at 8:16 pm

      wei nina karina..biol eh? bila aku kutuk irma..kan aku tulis dia kategori cantik type C..kira ok la dari aku masukkan dia type D E F..ngok..

      well…kategori aku A+ means jadi laki aku jambu jadi pompuan aku comel jadi nyah aku superjambucomel..muahahahahahhaha!!

    • teMpe GoRenG

      July 2, 2012 at 8:47 am

      wooii..sedap molot ko jer nak mengkelaskan muker org..ko sedr x yg paras ruper seseorang tu dtg dari mana..n maknanyer saper yg ko kutuk tu..!!!what the @#$&*…!!!!!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama