Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 GAMBAR)Dato’ Siti Nurhaliza Sempena Persembahan Hari Ibu

Hari ibu atau dalam bahasa omputehnya Mother’s Day bakal menyusul tidak lama lagi. Dan bersempena dengan itu, Siti akan membuat satu persembahan khas yang diberi nama “Istimewa Hari Ibu…Sepetang Bersama Dato’ Siti Nurhaliza” di Grand Dorsett Subang Hotel, Subang Jaya.

siti nurhaliza

Advertisement

Abang Nara kalau ada masa terluang teringin juga bawak mak Abang Nara melihat persembahan Dato’ Siti Nurhaliza secara live. Harga tiket pun tak adalah mahal sangat. Paling murah RM250 dan paling mahal RM1,000. Kira affordablelah jugak kan?

siti nurhaliza

Dan semasa sidang media untuk Hari Ibu ini berlangsung, Dato’ Siti Nurhaliza memberitahu wartawan Mstar yang suaminya, Datuk K agak tertekan dengan gosip tentang perkahwinannya dengan Rozita Che Wan. Kata Siti:-

Gosip itu secara dasarnya telah memfitnah beliau dan sudah tentu menjejaskan emosinya kerana beliau telah dipandang serong oleh segelintir kenalan. Saya kenal siapa Datuk K kerana dan sepanjang perkahwinan kami belum pernah ada perasaan sangsi di antara satu sama lain. Tambahan pula, kami sering bersama. Rozita juga adalah mangsa dan hubungan kami tidak mempunyai sebarang masalah. Rozita sendiri sudah menafikan perkara itu dan tidak perlu rasanya untuk saya berjumpa dan meminta penjelasan.

10 lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza semasa sidang media persembahan bersempena dengan Hari Ibu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

Advertisement

siti nurhaliza
siti nurhaliza

siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza

siti nurhaliza
siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 Comments

  1. double ss

    April 5, 2012 at 10:32 am

    knp perlu simpati kalo die blm jd ibu lg..x semesti nye utk myambut hr ibu…dh ade ank..semua org yg brgelar wanita mmg berhak n xsalah utk merai kn hr ibu..b4 nk simpati kt org..rase nye baik lar simpati kt diri sendiri kut.. :)

  2. jambu

    April 4, 2012 at 4:24 pm

    maseh juga ibu .. ibu tiri yg baik kpd ank2 suaminya ..

  3. Triple_j

    April 4, 2012 at 3:55 pm

    agak simpati bila siti menjadi penyanyi utk hari ibu wpun belum bergelar ibu lagi. maybe 1 tekanan yg lain pula utk wanita sedangkan suami tertekan psl gosip. anyway semoga siti akan mendapat rezeki yg tu di masa yg akan datang :)

    • UstazahTerlampau

      April 4, 2012 at 6:36 pm

      ko dah xde point ek? perlu ker ssorg tu jadi ibu untuk perform masa hari ibu??? knp perlu simpati? bongok la ko ne!

    • Webz Trolls

      April 8, 2012 at 4:03 am

      Memandangkan ko membongokkann orang sesuka hati, maka aku pun membongokkan diri untuk membongokkan ko tanpa sebab. Sekian

  4. hehehe

    April 4, 2012 at 3:36 pm

    di sebabkan aku nie ada mak n aku nie jd emak aku rs kalo nak pegi membl tiket si ct nie agak membzr lar setakat berhibur bapa jam jer duit tu perabih kat situ jer lain lar kalo duit dlm simpanan aku nie ada lebih RM20000000. Baru la blh nak perabih duit dgn artis2 nie…aku sll mkn2 kat luar bwk semua adik beradik,suami aku n anak aku lbh meriah n lbh rs kekuargaan tau2 jer lar skrg nie semua dah kj mn la ada ms nak jumpa ramai2 melainkan ari raya…behday pun wish sms jer adiah pun anta pakai pos laju jer n tuk aku sendiri pau suami aku bl lar brg kemas …kan aku nie ibu kpd anak2 dia…ms muda nie pd aku kn la pau laki aku ckp2 bt harta sendiri esok2 dah tua umur 40keatas dah berkedut btnya laki aku duk gatal dgn pucuk muda tak lar aku nie sengkek sgt kot2 kene cerai or kene madu…at least ada la arta aku sendiri…pd aku lar…kalo rm1000 tu leh la bl emas 999 brt dlm 4g-5g…tak ke untung di kemudian ari…nie pd aku lar…lain org lain pandang…

  5. muke ayu raudhah mcm muke kak melah (kau kunci cintaku)..

    April 4, 2012 at 1:15 pm

    to ct.. all de best. try la product biodex ct. be4 dis i ade try jgk.. alhamdullilah dpt baby.. but, smua bergantung pada Allah. dia yg memberi rezeki.. peace all..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top