Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 GAMBAR)Dato’ Siti Nurhaliza Sempena Persembahan Hari Ibu

Hari ibu atau dalam bahasa omputehnya Mother’s Day bakal menyusul tidak lama lagi. Dan bersempena dengan itu, Siti akan membuat satu persembahan khas yang diberi nama “Istimewa Hari Ibu…Sepetang Bersama Dato’ Siti Nurhaliza” di Grand Dorsett Subang Hotel, Subang Jaya.

siti nurhaliza

Advertisement

Abang Nara kalau ada masa terluang teringin juga bawak mak Abang Nara melihat persembahan Dato’ Siti Nurhaliza secara live. Harga tiket pun tak adalah mahal sangat. Paling murah RM250 dan paling mahal RM1,000. Kira affordablelah jugak kan?

siti nurhaliza

Dan semasa sidang media untuk Hari Ibu ini berlangsung, Dato’ Siti Nurhaliza memberitahu wartawan Mstar yang suaminya, Datuk K agak tertekan dengan gosip tentang perkahwinannya dengan Rozita Che Wan. Kata Siti:-

Gosip itu secara dasarnya telah memfitnah beliau dan sudah tentu menjejaskan emosinya kerana beliau telah dipandang serong oleh segelintir kenalan. Saya kenal siapa Datuk K kerana dan sepanjang perkahwinan kami belum pernah ada perasaan sangsi di antara satu sama lain. Tambahan pula, kami sering bersama. Rozita juga adalah mangsa dan hubungan kami tidak mempunyai sebarang masalah. Rozita sendiri sudah menafikan perkara itu dan tidak perlu rasanya untuk saya berjumpa dan meminta penjelasan.

10 lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza semasa sidang media persembahan bersempena dengan Hari Ibu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

Advertisement

siti nurhaliza
siti nurhaliza

siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza

siti nurhaliza
siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 Comments

  1. Anonymous

    April 4, 2012 at 12:31 pm

    klo psl ct smua baik.. cuba artis lain mamp0s kene hentam kene kutuk kaw2 punyer…. org2 mcm ni x blh jadi saksi hatta nk bg nasihat, berat sebelah.. double standard

    • Anonymous

      April 4, 2012 at 12:47 pm

      ko ni jrg baca komen bn ni, sejak bila plak siti favorite pengomen bn?? fazura lain laa..

    • ehyeke

      April 4, 2012 at 2:40 pm

      haha fazura pun kene kutuk je kott. byk je pengutuk fazura kat bn nih. temasuk aku
      xde artis yg telepas. plg2 pon lisa surihani jela yg plg sikit

    • Anonymous

      April 4, 2012 at 3:11 pm

      bwk2 la betobat dpd mengutuk, ape ko dpt, cer bwk semayang ke, berzikir ke, ade gak pekdahnye dpd ko mengutuk artis ni… xpun ko kutuk artis kpop snsd, getik betul aku menengok deme tu.. ehhh aku pun mengutuk..muahahahah

  2. nabila

    April 4, 2012 at 11:24 am

    spe tau mcm mne nk bli tiket nye?..
    tq :)

  3. Aisahwayar Rai

    April 4, 2012 at 11:09 am

    Tembam la Siti nih. Segala2nya tembam.

  4. JEJARI KONTOT

    April 4, 2012 at 10:54 am

    BONTOT SITI

    • Kipas Susah Mati Neelofa

      April 4, 2012 at 5:05 pm

      kenapa dgn bontot dia? Ko takder bontot? selama ni kau duduk atas seat motor EX5 laki ko dengan apa? ko duduk dengan jejari kontot ko tu?

  5. double ss

    April 4, 2012 at 10:12 am

    nmpk comey dato ct.. :)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama