July 24th, 2012

Salah satu pasangan suami isteri kegemaran Abang Nara ialah Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Kedua-duanya memang sempoi, happening dan sangat mesra. Dan tahun ini merupakan tahun pertama bagi mereka berdua berpuasa, bersahur, berterawih dan berhari raya sebagai suami isteri.

scha awal

Abang Nara doakan agar mereka berdua dapat menempuh Ramadhan dengan penuh keberkatan. Teringat kenangan Abang Nara bangun sahur bersama isteri tahun lepas. Siap tinggalkan pesan kepada mak ayah masing-masing mintak tolong call takut-takut kami berdua tak terbangun. Hehehe.

scha awal

Kepada Scha dan Awal, selamat berpuasa Abang Nara ucapkan. 10 lagi gambar pasangan manis ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal


49 responses to “(12 GAMBAR)Awal Dan Scha, Tempuhi Ramadhan Pertama Sebagai Suami Isteri”

  1. GADIS JAMU says:

    JAMU SURUT AYU mampu mengembalikan berat bdan anda ketahap ideal…ramai yang telah berjaya dgn jamu ni….yang dulunya 75kg skrg da 55kg….banyak yg sudah berpuashati dan mendapat bentuk badan yg diinginkan:) lelaki&perempuan boleh mgunakannya:) order:0172409987/0146661778
    ThanyaPorn ~ mengembalikan keanjalan payudara anda..sesuai kpd yang lost weight,lepas bersalin,yang bersaiz kecil atau tidak seimbang dgn bdn anda jg boleh mgunakannya…selain payudara ia jg utk kulit yg mgeleber dan membntuk pinggul yg mantap dan sesuai dgn badan:) hubungi:0172409987/0146661778

  2. Puteri Sayang says:

    Frankly speaking, Scha mmg lawa sgt2! Lawa, tinggi n slim. Ada iras Nora Danish.. Mcm adik beradik mereka berdua. Dan Awal hensem. They make a good a couple. Didoakan smoga pasangan ini kekal bahagia dn dpt anak2 yg comel mcm mereka. Scha mmg lawa la… Terbaik.. Tak puas tgk. Abg nara ni dulu bkn die hard fan scha ke? Hehehe…

    • lisa says:

      yang lain aku sokong…yang kata ada iras nora danish tu aku xnampak pulak..dulu memang xminat scha..tapi pas kawin ni..nampak dia sgt2 cute dan cantiiiiiiiiikkkkk…….

Loading...