Written by Bella | November 3rd, 2017

Bersempena dengan ulangtahun kelahiran Aaisyah Dhia Rana yang ketiga, pelakon Rozita Che Wan dan Zain Saidin telah mengadakan satu majlis yang cukup mewah bagi meraikan anak mereka itu.

Bertemakan Chanel dan warna hitam putih, Aaisyah kelihatan cukup comel dan gembira sekali.

Selamat hari jadi kami ucapkan kepada Aaisyah dan semoga membesar menjadi anak yang baik dan dilimpahkan dengan rezeki.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis hari jadi Aaisyah Dhia Rana dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : aslvn

30 responses to (12 FOTO) Sekitar Majlis Hari Jadi Mewah Aaisyah Dhia Rana Yang Ketiga

  1. Anonymous says:

    Sapa dia ni?

    2

    12
    • membaca amalan mulia says:

      tolong jangan jadi generasi bangsat sangat yang malas membaca? sebab generasi malas membaca macam kau lah banyak menyusahkan orang. tak kisahlah apa pun tapi tolong jangan jadi bangsat yang malas membaca ok? semua benda nak disuapkan. bapak pemalas dan loser kau ni!

      15

      11
      • x says:

        apasal ko ni meroyan pagi2 ni…mlm tadi x kena ke.kihkihkih

        5

        4
      • 123 says:

        dia tanya, x boleh ke ko explain. Mgkn dia Anon 10.02am ni baru balik dri Universiti paling terpandai di dunia, mana kita tau, jgn merendah2 org.

        9

        0
        • Mat Ronggeng says:

          Free free je Channel dapat free publicity…
          Che Ta trying so hard to get sponsorship from Channel …..

          13

          4
        • dunia retis penuh dengan kepalsuan says:

          bukan semua orang ada masa nak mengikuti perkembangan dunia retis.. busy dengan benda lain gak.. actually aku pun tertanya gak.. memang aaisyah ni anak che ta dan zin sardin.. tapi apa beza aaisyah dengan ratusan ribu kanak-kanak lain di malaysia? oh sebab dia anak retis maka diexpose lah di socmed dan mendapat perhatian ribuan netizen..

          7

          2
        • gigih nak beli barang branded ke? says:

          dijangka peminat che ta pun gigih beli barang branded chanel sempena birthday party.. marketing team chanel sangat berterima kasih kepada che ta kerana highlight brand chanel, sales target pun meningkat.. tidak dilupakan GST juga dibayar apabila membeli barang mewah ni dan akan menjadi sumber pendapatan kerajaan.. sekali lagi, terima kasih sesangat che ta promosi produk chanel..

          2

          1
        • 123 generasi loser says:

          kan ada da situ? semua benda nak bersuap. manja sangat. merosakkan generasi je semua nak orang explain,semua nak orang bagi. jangan pemalas sangat. sia-sia mak bapak hantar sekolah belajar tapi pemalas

          3

          1
        • 123 says:

          jgn kedekut ilmu, kalau kamu kedekut ilmu maka semua pun kamu tahi hidung masin…semua kamu berkira. Ilmu jgn kedekut. Kalau tahu byk, bagi lah sikit, jgn kata org bangsat…bangsat..bangsat..adakah manis ayat tu.

          2

          3
      • Anonymous says:

        apa sumbangan dia ni pada Negara dan industry …awakkan banyak membaca…..

        3

        1
      • Anonymous says:

        Sejak bila wei celik artis tandanya rajin membaca? Sejak bila membaca gosip online digelar “membaca amalan mulia”. Amalan mulia tu apabila tak ada kata2 yang mendatangkan dosa dengan mencarut dan bergosip.

        Just suruh dia “google la sendiri”. Itu pun nak kena ajaq ka. Homai.

        Pagi2 dah meroyan si Membaca Amalan Mulia.

        5

        0
        • anak che ta dapat straight A SPM says:

          lebih elok nanti aaisyah dhia rana ni join program PERMATA yang diilhamkan oleh isteri Perdana Menteri kesayangan kita semua, Datin Paduka Seri Rosmah binti Mansor.. salah seorang daripada generasi TN50..

          kepada peminat che ta dan zain, jangan lupa tengok rancangan teh tarik che ta setiap ahad pukul 12.30 tengah hari di saluran rtm tv1 101.. walaupun clash dengan rancangan gosip sensasi retis tanah air, melodi tv3.

          2

          1
        • jangan tanya soalan bodoh. BACA! says:

          kau tak faham point,jangan pandai-pandai berbunyi. point dia sekarang.. dah terang kat artikel ni..budak tu anak siapa. apa benda bongok sangat dia boleh tanya lagi siapa? nak sarcasm pon biarlah ada point. ni tidak..tunjuk kemalasan. dah tau diri tu celik artis.. adakan 1 sikap positif lah. ni semua generasi pemalas bersuap

          3

          0
        • 123 says:

          mgkn dia baru balik overseas, x mengikuti prkembangn retis, just study je, study je, cari ilmu, bila dia dtg sini, dia pun buka blog nara, maka dia akan bertanya..siapa che ta, siapa zain.Mereka ni bkn Barak Obama, Trump, Putera Henry atau-

          Michael Jackson yg dh di kubur tu.

          3

          0
        • Anonymous says:

          Kepada Jangan Tanya Soalan Bodoh BACA,

          Saya nak bagitau sikit, kata arwah ustaz dato’ haron din kita kena bersangka baik dengan orang.

          0

          0
      • che jim says:

        ‘membaca amalan mulia’ membangsat org kemain sedap nauuu ko eh.. ko che ta eh?

        1

        1
  2. Anonymous says:

    Happy birthday saying ku aaisyah..moga sihat panjang umur .murah rezeki..

    9

    0
  3. nok gebuzzz says:

    comelnyer Aaisyah ni…mcm princess,beruntung btol kecik2 dah byk koleksi pic yg cantik2….semoga Aaisyah membesar dgn sihat dan cerdik…

    8

    0
  4. elle says:

    ok laa tu janji x tema halloween sudah kehkeh..

    2

    1
    • Anonymous says:

      Bkn ke dia org sambut birthday aaishah mlm 31okt.aritu ke..yg zul ripin dtg ngan jubah bagai tu..yg zul jadi Halloween ke.x tunjuk je lam gambar ke apa ni..ngaku jelh takut kena kecam..dh ni baru bebetul sambut hari lahir 1nov..
      #jgnkatakufitnah
      #tanyaje

      1

      6
      • Anonymous says:

        Kau ni kenapa Anon 11.00 am.

        Zul Ripen pi pakai jubah lagi sambil birthday kecik2 di rumah masa 31.10.2017. Ni di rented space.

        Tapi kalau kau rasa pakai jubah tu Halloween dan anak lelakiche tapakai kemeja tu Halloween bagus juga.

        Imejinatif benor kome ye.

        4

        0
  5. wawa says:

    bertuah sungguh si ecah ni…dah la super comel, petah bercakap, boleh bercakap inggeris dan loghat kedah, ada abang2 yg sgt sayangkan dia, ada mak bapak yang mewahkan dia, ada ramai org sekeliling yg sayang dia bak menatang minyak yang penuh…semoga ecah terus membesar dengan sihat ye sayang…mmg rezeki awak…

    32

    0
  6. x says:

    makin tua si mak makin byk rambut ke..sanggul tinggi haram.

    3

    2
  7. Anonymous says:

    hepy besday ecah….

    1

    0
  8. greenfingers says:

    Hehe. Mmg xda istilah bersederhana dlm hidup Che Ta ye. Lain dari yg lain. Selalu besday kanak2 lain ada hello kitty la, pocoyo la, tp anak che ta lain. Blh nmpk Che Ta sgt sukakan kemewahan n glamour. Mmg xpnh nmpk che ta bergaya simple. Kita yg tgk rasa cam penat sb kena maintain gaya dan mutu tu. Takpela klu itu yg dia happy.

    9

    0
  9. kemewahan sgt mgalah anak beckam says:

    nnti anak besar, hantaran mesti jutaan punya..sbb kecik2 dh di bgi kemewahan terlampau dan brg2 branded. Kalau akan dtg jdi slh seorg yg membaggakn negara oklh lh jugak..kalau x ada, smbungjelah jenerasi che ta.

    1

    2
    • Anonymous says:

      x yah la ko nak penin2 pasal masa depan waima hantaran dia pun..pandai2 la che ta & zain tu..kita enjoy je tgk aaishah yg comel & petah ni…lagipun diorg una duit sendiri, bukan minta kita sponsor pun…ye ke idakkkkk???

      3

      0

Leave a Comment

Optional