May 5th, 2015

Pada bulan lepas, Izreen Azmida telah melakukan penghijrahan yang besar dalam hidupnya apabila beliau membuat keputusan untuk berhijab sepenuhnya. Ia merupakan langkah awal buat beliau ke satu fasa yang lebih baik buatnya.

Terbaru, Izreen menerusi akaun Instagram miliknya telah memuat naik beberapa foto ketika majlis doa selamat bersempena dengan penghijrahan beliau dan pada masa yang sama turut meraikan ulangtahun kelahiran rakan artis, Fahrin Ahmad.

Melihat pada foto tersebut, ramai peminat yang mendoakan agar Izreen selalu diberkati oleh Allah dan semoga setiap langkah beliau dalam melakukan sesuatu kebaikan dipermudahkan. Ada juga peminat yang mendoakan jodoh beliau dan Fahrin kerana mereka kini kelihatan mesra bersama.

Tidak dapat dinafikan, kedua-dua mereka tampak serasi bersama dan cukup sepadan. Semoga Izreen Azminda dan Fahrin Ahmad dilimpahi dengan kebahgiaan, siapa tahu mungkin ada jodoh mereka pada masa  hadapan?

Kredit Foto: Dmuslim Photostudio

Berikut beberapa lagi foto sekitar majlis doa selamat Izreen Azminda dan sambutan hari lahir Fahrin Ahmad dengan membaca artikel ini sepenuhnya.Comments are closed.

Loading...