Written by Bella | January 29th, 2018

Pelakon Fouziah Gous dan suaminya, Zhaf Yusof Sabtu minggu lalu telah mengadakan majlis akikah yang cukup meriah buat anak kedua mereka, Zaheen Yusof yang dilahirkan pada 11 November 2017.

Majlis tersebut cukup unik dengan tema kapal layar dan laut siap dengan hiasan batu karang dan juga ikan Nemo. Mereka sekeluarga juga sedondon dengan pakaian berwarna biru laut.

Lebih bertuah lagi, Zaheen didoakan oleh Ulama’ Tertinggi di Dunia iaitu  Al-Habib Umar Bin Hamid Al Jailani dari Makkah dan Al Sheikh Al Sayyid Afeefuddin Al Jailani.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis akikah Zaheen yang unik dan menarik dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : nb.co_

28 responses to (12 FOTO) Majlis Akikah Anak Kedua Fouziah Gous Yang Meriah Dengan Tema Kapal Layar Dan Laut

  1. Anonymous says:

    cantiknyer fauziah ghous…………

    18

    1
    • Pekerja Gomen says:

      Ulama tertinggi datang rumah… ko pakai tudung pun tak ikhlas…
      Kesian ulama tu… datang nak mendoakan bayi..
      Dapat dosa memandang jambul ko…
      yang tak reti melindungi dari pandangan ajnabi

      194

      0
      • rosak manusia sekarang says:

        Teruknya.. jemput ulama tertinggi.. tapi tudung pakai tak sempurna menutup aurat. ni bukan soal hiprokrit ke apa.. tapi soal menghormati. hormat la sikit orang tu ulama kot.. at least ada la sikit perasaan malu tu menayang rambut dgn baju mengikut potongan badan. adab kat mane?

        101

        0
      • Anonymous says:

        tau xpe. aku pun nak ckp benda sme. ko pakaije la tudung tu ape slhnye, pakai betul2 menghormati org agama yg tinggi ilmu die dtg rumah,. aku xphm,. mmg suami pon xreti nak berckp ke??

        48

        0
      • Anyn says:

        Arab pun 2×5 tp dah si poziah ni jenis sukati aku la. Kubo masing2. Yg dayus laki aku bkn laki ko gitteww

        3

        5
    • Anonymous says:

      Kalau dah tau ulama besar nak datang,tutup la kepala & leher dengan selendang tu.Ni terang2 tayang rambut & leher.Apa la laki si Fauziah Ghous tak tegur ke.Buat malu orang Malaysia aje.

      25

      0
  2. Anonymous says:

    Wow didoakan oleh ulama tertinggi di dunia but the mother got no shame pakai shawl mcm datin2 aje

    47

    0
  3. Anonymous says:

    fauziah gous ni siapa?

    5

    0
  4. Pekerja Gomen says:

    Ulama tertinggi datang rumah… ko pakai tudung pun tak ikhlas…
    Kesian ulama tu… datang nak mendoakan bayi..
    Dapat dosa memandang jambul ko…
    yang tak reti melindungi dari pandangan ajnabi

    14

    0
  5. haihh says:

    aku baru nk komen yang sama pasal jambul..tak pe u olls dh komen tu ok lah.

    12

    1
  6. Anonymous says:

    Maknye lebih nak nmpk glamourous n cantik kt gmbr aje then whats the point jemput ulama tertinggi di dunia

    14

    1
  7. Anonymous says:

    ni mjlis mak ke ank..mak yg terlebih

    18

    1
  8. anonymous says:

    laki bini poyo

    14

    0
  9. Anonymous says:

    cantik nyer fauziah ghous… maintain cun meletop walopon anak 2 org…

    11

    4
  10. Anonymous says:

    FG ni mcm dr dulu try hard sgt nak memfamouskan diri n family tapi still jugak nan hado

    9

    0
  11. Anonymous says:

    membazir….

    2

    0
  12. bunga liar gunung says:

    majlis akikah pon ade tema ker?

    5

    0
  13. ziz says:

    tapi FG x da dalam gambar bersama ulama… maybe semasa kejadian dia di sebalik tirai? :P

    4

    0
    • Anonymous says:

      ya benar. biasanya ulama ulama ni dorang tak lama pun dekat satu satu majlis. netizen suka nau mengumpat.

      1

      0
  14. Abang says:

    Ulama tertinggi di dunia? Sapa bagi gelaran ni Nara?

    6

    1
  15. Anonymous says:

    cantik sgt.. lantak laa ape org ckp yg penting dpt happy family… kesian mereka2 yg kutuk ni hidup tak cukup happy tuh jd mulut puaka..

    1

    3
  16. FASER says:

    Paling menyampah bila tgk suami pakai songkok/ ketayap lengkap berjubah bagai tapi bini terdedah mcm ni. Mcm hipokrit gila. Lebih baik tutup benda yg wajib ditutup ( aurat isteri) dari sibuk pakai jubah yg hakikatnya tradisi org Arab . Pakai baju melayu pun dah cukup daa. Zhafran ni mmg poyo sejak sekolah lagi. Tak heran pun

    7

    0
    • Ila says:

      Klu tgk pada gambar doa tu semua org laki,kin pompuan duk asing,lps ulama2 balik kin yg gigih ibunya bergambar tu,jgn cepat salah faham tp fouziah sgt cantikla,lawa sguh

      2

      1
  17. Ila says:

    Klu tgk pada gambar doa tu semua org laki,kin pompuan duk asing,lps ulama2 balik kin yg gigih ibunya bergambar tu,jgn cepat salah faham tp fouziah sgt cantikla,lawa sguh

    2

    0
  18. Ros says:

    Dulu FG ni selalu ke majlis2 glamer dengan iqram dinzly. Sepupu katanya. Sekarang, FG sedang berbahagia dengan famili dan lakinya yang kaya manakala iqram hampir gila. It makes you ponder about life. Nasib seseorang, memang dah termaktub, tiada yang dapat mengubahnya. Hmmmm dunia dunia.

    3

    1
  19. nyah desa pondan says:

    kau ingat FG ni bodoh ke nakkan si ikram tu ,dia pon tahu ikram tu songsang gila jantan,dulu bela jntan dah pokai terus jadi sewel

    2

    0