Written by Bella | December 18th, 2017

Pasangan selebriti Rozita Che Wan dan Zain Saidin kini sedang menikmati percutian di Dubai bersempena dengan ulangtahun keempat perkahwinan mereka.

Mereka tidak pergi berdua sahaja tetapi turut disertai oleh anak perempuan mereka, Aaisyah Dhia Rana serta beberapa ahli keluarga Che Ta.

Seperti biasa, Che Ta pasti akan membawa jurugambar khas bagi merakam detik-detik indah percutiannya bersama keluarga tercinta.

Jom kita layan lagi beberapa foto Anniversary Trip Che Ta dan Zai Saidin dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Eddy Aidil

25 responses to (12 FOTO) Anniversary Trip Rozita Che Wan Dan Zain Saidin Di Dubai

  1. melati says:

    Sian Saidin ..jadi pak Turut…..!! hmmmmm

    13

    2
    • semah says:

      panas tu wehhh tepi laut lagihhh… camana dia l;eh tahan pkai cenggitu
      masa aku pi dulu pon dok tergeliat menahan panas terik

      9

      1
      • Anonymous says:

        Mesti Che Ta akan jawab, #AkuYangPakaiKoYangPanas HAHAHA :p

        27

        0
        • Miss Un says:

          Takde ke pose beramai sambil tunjuk langit mulut nganga gelak besar mcm org gila? Kokdiang apa nak hairan kan. Eh, Che Ta… Adik kau si Rohaiza tu kawin mcmana? Kawin dgn org bujang/duda ke? Asal jgn suami org ye. Jgn bertenggek kat suami org, katanya. Lol. Tu hari perli Izreen & Afifah kan.

          Salam Ke-kokdiang-an

          0

          6
      • jiran semah says:

        dubai angin die sejuk kak..walopon matehari tpancar indah. bukan panas terik lagu melesia

        3

        0
      • bukan fan cheta says:

        first time nak komen… skg ni tgh winter laa kat Dubai.. temperature ptg normally below 20 degree celcius.. kalau tambah angin, mmg sejuk.. nak2 kita yg dtg dari negara xde musim sejuk nih.. kompem laa kena pakai jaket walaupun nipis…

        6

        0
      • bukan fan cheta says:

        skg ni tgh winter laa kat Dubai.. walaupun xde ler sejuk mcm kat Europe tu, tp boleh tahan gak laa.. temp skg ni between 17 to 22 degree celcius.. kalau campur angin lagi, boleh gigil gak laa kalau xde jaket..

        2

        0
      • Anonymous says:

        Musim sejuk kat Dbx . Tapi tak la sejuk sgt … Bulan Jan kut la kena pakai sweater nipis … Tapi kut la che ta tak tahan sejuk .

        1

        0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      minah jambu kalau gi dubai minah jambu suka tengok musikal fountain cantek skali ..

      2

      0
  2. tanya je says:

    nk mkn pun pakai spek… aku senyum je…cuma 1 benda je aku nk tau. tak skt kaki ke jln2 pakai high heels? aku pakai selipar biasa je jln2 kt HK hari tu, dah melecet bagai… aduyai che ta kebal betul kaki dia

    10

    0
  3. laila majnun says:

    Semoga kekal bahagia =)

    6

    0
  4. ciK piNgu says:

    happy family.

    6

    0
  5. damai says:

    mewah btl cik ta, untung lah Zain asyik makan angin aja

    9

    0
  6. Anonymous says:

    kaya betul che ta ni… asek bercuti oversea jerr… tp kesian anak dia yg spm 9A tu tak mampu hantar study oversea ke camne..

    9

    0
    • hoho says:

      anak dia yang sulung tue gila glamor..

      6

      0
      • Fan AisyahDhiaRana says:

        betul tu …..aku rasa klaw ngan Zain & Zaquan …mata sedap lagi pandang dorang berdua ni…perasan handsome sangat lah konon…cari gak tang mana yg handsome tah….aku lebih suka tengok adik dia….
        Paling tak boleh blah bila dlm 1 rancangan tv…Che Ta cakap anak dia handsome …ramai gadis2 dok tergila-gila….huwaaa….nanges + gelak aku dengar….mak ngan anak pun sepesen gak patut lah….

        2

        0
    • Chohkri Yulis says:

      Dia saja taknak hantar…rasanya blaja pn x abes dia tu. Dia suruh anak dia tolong bisnes dia…dlm rancangan pe ntah de bgthu. Kalau dia blaja jd lawyer, doktor brape sgt gaji (walaupn utk org bese2 tinggi sbenarnya)…..ala lebih kurang mcm Dsv buat kat anak dia.

      5

      0
  7. Anonymous says:

    Bosan tgk pic che ta samaaa jer semua xnmpk spontaneus…semua nak possing! semua nak control jelita! Paling kesian baju dah sama ngan sofa! Hahahahah…

    10

    0
  8. anonymous says:

    seronoknyer kalau byk duit kan

    0

    1
  9. Miss Unibes says:

    Takde ke pose beramai sambil tunjuk langit mulut nganga gelak besar mcm org gila? Kokdiang apa nak hairan kan. Eh, Che Ta… Adik kau si Rohaiza tu kawin mcmana? Kawin dgn org bujang/duda ke? Asal jgn suami org ye. Jgn bertenggek kat suami org, katanya. Lol. Tu hari perli Izreen & Afifah kan.

    Salam Ke-kokdiang-an

    0

    0
  10. Yekeni says:

    Kat sg selalunya boria nampak pada hari raya aje….

    0

    0
  11. bb says:

    kekampungan sangat.

    2

    0

Leave a Comment

Optional