Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(11 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Yuna Dan Adam Sinclair

Tahniah diucapkan buat penyanyi yang banyak mengharumkan nama negara di persada muzik antarabangsa iaitu Yuna, 30, yang telah selamat melangsungkan pernikahan dengan adik pelakon Ashraff Sinclair, iaitu Adam, 33.

Majlis Pernikahan antara Adam Yousof Mohamed Sinclair dan Yunalis Dato’ Mat Zara’ai hari ini, bertempat di Puncak Rimba, Bentong Pahang. Yuna yang berwalikan ayahandanya selamat diijabkabulkan dengan Adam dengan sekali lafaz.

Majlis Pernikahan Adam dan Yuna berjalan dengan lancar dan dihadiri 300 orang keluarga dan rakan-rakan terdekat dari Malaysia dan Amerika Syarikat. Kedua mempelai ingin mengucapkan terima kasih atas doa dan sokongan dari semua pihak.

Advertisement

Ustaz Azmi dari Majlis Agama Bentong, Pahang telah menyempurnakan majlis pernikahan tersebut pada jam 7 petang. Pihak Adam memberi tujuh dulang hantaran manakala pihak Yuna membalas dengan sembilan dulang hantaran.

Lagi sembilan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

Kredit gambar: Weddings By Qay

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 Comments

  1. Anonymous

    January 28, 2018 at 11:05 am

    Cantiknya tempat..sejuk damai,kreatif

  2. cik bunga

    January 28, 2018 at 7:45 am

    knp aku tgk pengantin ni mcm busuk aje..

  3. Gorges

    January 28, 2018 at 7:02 am

    maaf nk tanya. Background to foto jer kan? Apa pun overall concept kelihatan sangat indah dan romantik. Lebih awesome klu plastic flowers tu diganti dg fresh flowers.

  4. Kak Ros

    January 28, 2018 at 1:54 am

    Cantik gila concept wedding kau kak non, dah macam wedding Bella Swan dengan Edward Cullen, ala-ala hutan rimba. Meletop sangat. Orang kalau dah berseni, buat apa pun terserlah seni nya tu. Tahniah. Harap laki aku kaya, nak kawin macam ni jugak. Bye.

  5. Mamamia

    January 28, 2018 at 12:08 am

    Bila lah si yuna ni nak pakai tudung elok..alahai dah nampak leher dah plok..

    • Bunga Citra Kasturi

      January 28, 2018 at 12:37 am

      Bila lah ko nk senyap? Tudung..tudung! Solat tiang agama bukan tudung..ngerti?

    • alize

      January 28, 2018 at 11:07 am

      bodohnya jawapan ko ni..nampak sangat ko ni kafir.

    • Ken

      January 28, 2018 at 4:26 pm

      Sudah lah akak akak nak jual tudung kat sini …naik bosan … semis no penuggang agama

Loading...
To Top