Written by serenity | September 24th, 2017

Pelakon cantik, Tengku Putri Najuwa Tengku Yusof, 32, atau lebih dikenali sebagai Putri Najuwa telah selamat melangsungkan perkahwinan dengan suaminya seorang ahli perniagaan, Mohd Zaid Samsuri, 34, atau lebih dikenali sebagai Mr. Z.

Pasangan ini melangsungkan perkahwinan setelah mengenali satu sama lain selama 10 tahun dan setelah enam tahun bercinta.

Lagi 10 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Majlis resepsi mereka telah berlangsung semalam.

Putri Najuwa yang mempunyai darah kacukan Melayu-New Zealand ini lebih dikenali sebagai pelakon drama dan antara drama lakonannya ialah Playboy Itu Suami Aku, Dawai Asmara dan Arluna.

Penulis mengucapkan selamat pengantin baru kepada Putri Najuwa dan suami, semoga berkekalan sehingga ke syurga. – beautifulnara.com

Sumber: Instagram Putri Najuwa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to (11 GAMBAR)Putri Najuwa Selamat Bergelar Isteri Mr. Z

  1. Anonymous says:

    siapa ni siot??

    21

    0
  2. Anonymous says:

    cantik sbb kacukan je ni.. sori nampak biasa2 aja..

    3

    8
  3. yana says:

    tahniah semoga jodoh kekal hingga jannah

    6

    0
  4. Shah says:

    Cantik baju and make up nikah.

    4

    1
  5. Anje says:

    Aku yg x hap to date ke camana? Serious x kenal T_T

    1

    0
  6. Anonymous says:

    Knp la x keluar gosip pasal Zizan kutuk Hans Isaac? Atau Clever Girl soalan bocor. Kenal pon idok!

    9

    0
  7. Anonymous says:

    Siapakah????

    1

    0
  8. Anonymous says:

    Who cares..

    1

    0
  9. Anonymous says:

    Tak perlu kot. Ni bukan gosip.

    2

    0
  10. Anonymous says:

    Retis ke???

    1

    0
  11. Anonymous says:

    Next..

    1

    0
  12. MensBrief says:

    Sapa nih? Artis kut celah mana tu? Extra pun artis ke? beratus ribu dah artis kat malaysia ni rupanya..

    1

    0
  13. Ros says:

    Maaf kami x tgk telefilem drama melayu sampah so x kenal yg sendu2. Next.

    0

    0
  14. Orgtua says:

    Mix New Zealand tp tak nampak mcm mat saleh. Mix dgn Maori kot..

    0

    1
  15. Mia says:

    Congrats both wpun i x brape cam putri najuwa ni pelakon yg mane satu.. hasben nampak berumur kalau x sebut baru 34 tahun.. jgn marah.. hehehehhehe

    2

    0
  16. cik piNgu says:

    owh ni ex-shaheizy sam tu kan sebelum sam ngn tilla? sam penah bgtau “hanya puteri najuwa sahaja bekas kekasih saya” mse duk hangat2 kaitkan gosip antara sam ngn fazura dan syatilla melvin.. time tu tilla sindir2 fazura kan mse fazura confess dia penah bercinta ngn sam tp sam sampai ke sudah diam..

    make up dia nmpak biasa2 je.. x cover jeragat2 kat muka dia.. ke mata iols salah tgk? bila tgk muka dia dlm beberapa gmbr dia atas, muke dia petak sikit kan, mcm ana rafali plk. pahtu yg dia mabik gmbr style kembang kain tuh, nmpk dia gemuk. kenapalah x ejas sebelum ambik gmbr, biar nmpk cantik sikit (maaf iols bukan nk hina org gemuk, iols bg pandangan je ikut kesesuaian body dia yg sesedap mata memandang tetapi disebabkan x ejas elok2 nmpk dia berisi).

    3

    0
  17. Fidot says:

    Lama bercinta…so gosip dgn Sam dulu tu??? hehe… apepun, aku x tau cita ape dia berlakon.

    1

    0
  18. tweety2805 says:

    x kenal.
    NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1

    0
  19. joyah says:

    pmpuan ni anak branak krabat sultan Pahang x silap..

    0

    0
  20. Awan Nano says:

    I tak hipokrit. Mmg cantik dia ni.. Rugi Sam.. Hahaha…

    1

    0
  21. miss ungu violet says:

    dia blakon cerita Arluna..jd adik ipar anzalna kn…

    0

    0
  22. Elle says:

    macamana bercinta 6 tahun? bkn die bercinta dgn sam ke sebelum ni? mungkin dah 6 tahun berlalu dan aku terlepas pandang

    1

    0
  23. takeloknipu says:

    biasa je minah ni..

    si zaid dah insaf ker??
    pastikan tak ada pompuan lain ok..kang sesia je hidup bini dpt tau..

    bak kata hashtag kau… #buayanomore

    lulz!!

    1

    0
  24. anon says:

    Sape ni?? anyway baju pengantin nampak mcm murahan je, esp yg lace dlm gambar mula2 tu.

    0

    0
  25. El says:

    Kes gaduh putri najuwa dan Julia ziegler dulu, berebut pakwe, laki inilah orang nya

    1

    0
  26. cik piNgu says:

    muke dia mcm ana raffali la plk kalau tgk lama2.

    iols masih teringat kata2 sam : Hanya puteri najuwa bekas kekasih sy.

    mse tu krisis si syatilla sindir fazura yg buat kenyataan pernah bercinta dengan sam.

    0

    0

Leave a Comment

Optional