(12 GAMBAR)Majlis Resepsi Datuk Malek Noor Dan Isteri

Hiburan

(12 GAMBAR)Majlis Resepsi Datuk Malek Noor Dan Isteri

Mungkin masih ada yang belum melihat gambar-gambar dari majlis resepi Datuk Malek Noor dan isteri, Datin Dr. Wan Azma, jadi kami paparkan di sini. Majlis berlangsung pada malam 12 Mac lepas di Hotel Rennaissance.

Photobucket
Antara yang turut hadir memeriahkan majlis ialah Menteri Besar Kelantan, Dato’ Bentara Setia Haji Nik Abdul Aziz bin Nik Mat. Lagi 11 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar pada HuruHara Community.

Advertisement

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

63 Comments

  1. TokAli

    March 16, 2012 at 11:11 am

    Akhirnya abg gagah kahwin juga setelah dekian lama berseorangan…tahniah Malek Noor

  2. Neena

    March 16, 2012 at 10:12 am

    Selamat berbahagia Dr Wan Asma dan Dato Malek…semoga kekal ke akhir hayat..bertuahnya Dato malek dapat Dr Wan Asma…orangnya lemah lembut..cakap pun sangat lembut dan penuh keibuan(saya tau sebab saya ex-student dia)..dan bertuahnya Dr Wan Asma..dapat suami sekali dengan gelaran Datin…padan muka orang yang hargai dia sebelum ini…

  3. hehehe

    March 16, 2012 at 9:25 am

    wow bestnye nik aziz dtg n doakan ms kat majlis nie…aku sk2…lantak pi lar org nak politik ke apa ker…yg aku tahu kalo org tu dah mencapai status ulama kita tak boleh memaki n berburuk sangka yg tak elok kat dia…berdosa besar…

    • ahahaha

      March 16, 2012 at 12:49 pm

      kepada yang tak suka Nik Aziz baca doa, apa kata kalau korang suruh Pak Jib ke Pak Din ke baca kalau mmg nyampah sgt dgn tok guru..lagi afdal kan….top leader kat Malaysia kenalah jadi imam kpd rakyat jelata….

  4. azrams

    March 16, 2012 at 9:02 am

    tak tahu kenapa tp rasa bahagia jer tgk pasangan nie..dr masa time nikah smpi time majlis resepsi nie.berseri-seri keua-duanya.semoga ikatan ini berkekalan hingga ke akhir hayat…

  5. Pingback: (12 GAMBAR)Majlis Resepsi Datuk Malek Noor Dan Isteri | HatiBlogger [dot] Com

Loading...