(11 GAMBAR)Kesan Berjemur Yang Terlampau

Trending

(11 GAMBAR)Kesan Berjemur Yang Terlampau

Kalau wanita Melayu berlumba-lumba untuk memutihkan kulit, wanita Caucasian pula mahu menggelapkan kulit. Khabarnya, orang-orang Caucasian tidak suka kulit yang kelihatan terlalu pucat. Jadi mereka gemar berjemur atau pergi ke salon jemur untuk menggelapkan kulit.

Tapi ada juga yang ‘terlebih sudah.’

Advertisement


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

***


Kome yang berada di sekitar Kuale Kangsor, jom le datang event JKKN ni hah sempena Festival Hari Guru iaitu Majlis Penyerahan Buku-Buku Terbitan JKKN ke sekolah-sekolah pada hari Selase depan (15 Mei) jam 3 petang kat Padang SMK Clifford..meh le ada Alif Satar (Memang, tak ada lelaki..seperti aku) dan Asmidar (Biar Mimpi Sampai Ke Bintang) leh jumpe dema.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

7 Comments

  1. sara

    May 16, 2012 at 11:49 am

    hehehe…sian diaorg ni…terbako…dh taw gelap g pakai lipstick warna putih, kelopak mata putih dh mcm lutong cikong…haha….mesti kes berjrmur x pakai sunblock..seksi sgt, kt dunia dh kna panggang, tgl x rentung je lg…hehe

  2. sha

    May 15, 2012 at 3:26 pm

    buruk ropenya….

  3. Audrey Hepburn

    May 15, 2012 at 1:37 pm

    Dah rupa daging salai…

  4. along

    May 14, 2012 at 11:16 pm

    Ya Allah…..muka dah elok2 cerah digelapkan……..xtau le manusia ni….x reti langsung b’syukur……dah mcm warna apam gula hangus………

    • albino

      May 16, 2012 at 11:52 am

      bodoh ko ni….diaorg kulit cerah la, kna panas mesti la nmpk cmtu…kulit sensitif x tahan pnas…bkn diaorg sengaja g bako n x syg kulit bagai…bangang betol ko ni

    • loulla

      May 18, 2012 at 10:17 am

      pandai jek nak membodoh bodohkan orang..diorang ni sengaja la..ni namanye pegi tanning kat salon..len kali jgn sedap je nak membangangkan orang ok?

  5. lulu

    May 14, 2012 at 10:18 pm

    perrggghhh mcm udang terbakar kot..hahaha