Written by AbangNara | October 21st, 2013

Memang benarlah kata orang apabila sudah berkahwin rezeki kita dimurahkan. Lihat contoh pasangan suami isteri Fouziah Gous dan Zhafran. Untung sangat apabila mendapat peluang berbulan madu menaiki cruise daripada Penang ke Krabi. Confirm seronok sangat-sangat dapat luangkan masa bersama di atas kapal yang gah.

gambar fouziah gous honeymooon

Abang Nara suka melihat kemesraan antara Fouziah Gous dan Zhafran. Memang jelas bahagia menjalani alam perkahwinan. Semoga kemesraan sebegini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Yang penting aksi manja yang ditunjukkan oleh mereka berdua nampak natural. Pasangan sehati sejiwa sungguh.

gambar fouziah gous honeymooon

Semoga selepas pulang berbulan madu nanti akan ada berita gembira tentang kehadiran orang baru dalam hidup mereka. Lagi cepat dapat anak, lagi murah rezeki. Semoga dipermudahkan. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: 5 mitos mengenai minyak enjin

gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to (11 GAMBAR)Fouziah Gous & Zhafran Berbulan Madu Menaiki Cruise

  1. no name says:

    mmg khawin halal tu bgus yg tak bgus nye tak pyh la nk publish gmbr cium2 tu kat org rmi..lg bgus bt simpanan sendiri..

  2. Anonymous says:

    laki si pojiah ni x ensem mane pn…katik plk tu….meyeringai laki bini j tahunya…bang nara…cite lain la…bosan le retis sendu ni…

  3. Lin says:

    Astro yg taja honeymoon ni….ROMANTIKA….laki dia kn kononnya kaya…xkan fauziah nk honeymoon ats cruise je

  4. hek elehhh org len pon ada laki aq jugak..btw aq pon nak kawen dah laaa..akan dapat laki jugakk..hahaha

  5. macamsethan says:

    kalo halal tapi aurat terdedah sana sini sama je dose cik oiii

  6. bukansapasapa says:

    Nah Pujiah…

    baca nih… http://www.blogzaim.com/2012/09/hukum-cium-isteri-depan-orang-ramai.html

    dengan nih http://www.cetusansuara.com/2011/12/panduan-berkahwin-ikut-cara-islam.html

    lagi satu..org lain pun kawin jugak, ada laki / bini jugak.. x payah nak menunjuk2 sangat depan org bercium macam ni…

    klu ape2 hal.. nnt nyesal kendian hari.. sekadar peringatan sesama MUSLIM.

    boleh tgk dlm youtube jugak ape UAI ckp pasal laki bini bercium nih,..

  7. lolulu says:

    ala.. nanti dh xde duit… xde sefahaman… xde bla bla bla.. xde la gambo2 cenggini.. gambo naik turun mahkamah le pulak kuar.. kan kan kan

  8. kerang says:

    Kerang busuk 2 hekor ni…menyeringai jek

  9. Zubir says:

    Eeeee…cam monyet kene belacan!!!

  10. Alhamdulillah says:

    SALAM SEMUA.

    NAK TANYE, CHAMPANGE DLM GAMBAR TU HALAL KE?

  11. koyak says:

    fauziah ni agknye ska sgt kot dpt yg laki dia punye…

  12. natadecoco says:

    macam monyet kena belacan

    pernah tengok ka monyet kena belacan…hmmmm

  13. Anonymous says:

    Knp dia ni gedik sangat. Meluatnya. Laki dia ni cam katik pulak aku tengok.

  14. Anonymous says:

    Tak nampak natural…macam dibuat2 . Tak romantik bagi orang yang tengah honeymoon. Nampak macam budak sekolah pergi holiday. Mungkin sebab Z tak nampak macho dan si Pojiah pulak terkinja2 semacam.

  15. Raphaim says:

    Happy2 sangat sambut bulan madu ni ..
    Duit sewa dewan bila sanding hari tu da bayar ke belum ha!!!

  16. Anonymous says:

    iklan ubat gigi.. dr mjlis kawin sampai honeymoon, suma nmpk gigi.. kikiki

  17. haz says:

    Sebenarnya mana2 pun orang tak suka. Kahwin org dengki, kahwin sorok org kutuk, dpt anak cepat org pertikai, yg dok bercuti sama2 tu dh memang la kan. Kalau dh dasar meleis tu mmg dengki teramat jela kerjanya..maklumlah diri sendiri nak naik sampan pun tak mampu kan..yang mampu cuma rasa cemburu je la kt org yg naik cruise ni. Alahai..diorg dh kahwin, biarlah nak ambil gambar mcm mana pun. Hak individu. Kita pun ada hak individu gak, senang je, TAK PAYAH TENGOK. Asalnya kt depan page tu kan ade dua gambar je and kalau korang klik barulah keluar semua gambar. Nmpk sgt sengaja nk tengok dan kutuk. Dengki tahap karma. Korg ingat pengantin ni kesah ke kena kutuk?

  18. tengah tepi says:

    ..nice couple,,sweet sgt

  19. […] cruise daripada Penang ke Krabi Confirm seronok sangat sangat dapat luangkan masa bersama di Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Berbulan, Cruise, GAMBARFouziah, Gous, Madu, […]

  20. kek cokelat kesukaan aku says:

    laki renyih mcm kerang busuk.

  21. Janda Vogue says:

    COUPLE ‘OVER’ OF THE YEAR 2013

    bersederhana itu lebih INDAH dan MANIS @ FIZA ELITE and ADAM

  22. macamsethan says:

    kalo mung pogi becuti ajak kami boleh laa mung dok tayang picture mung.. ini idak. mung wat cek jd meleleh air liur torkkkk

  23. aku says:

    dr angle mana pon snap…husb dia ttp nampak ‘lembut’ ..

  24. lola says:

    Uhh.,ko sorang jela de laki pojiah oiii..xyahla over sgt!!!

  25. jeton says:

    sbnrnya laki pojiah ni dl nak jd retis, tapi takde produksi nak ambik. tu yang duk kejar retis 2-3 orang. last2, dpt pojiah yang tua ni kt dia. tahniah. hahahaha

  26. firefly aje says:

    kata kaya sangat business man. takkan naik firefly aje. hahaha

  27. […] (11 GAMBAR)Fouziah Gous & Zhafran Berbulan Madu Menaiki Cruise (88) […]