February 27th, 2012

Abang Nara tahu ramai yang tak sabar untuk melihat lebih banyak gambar majlis resepsi Lisa Surihani dan Yusry, namun diharap anda dapat bersabar untuk sementara waktu. Abang Nara sedang menunggu gambar-gambar daripada official photographer majlis resepsi Lisa dan Yusry. Dan untuk tidak mengecewakan anda yang refresh berpuluh kali, Abang Nara kongsikan beberapa keping gambar majlis resepsi Imam Muda Hassan yang telah berlangsung kira-kira 2 minggu yang lepas.

gambar majlis resepsi imam muda hassan

Dan Abang Nara paling suka dengan video yang diambil oleh Studio Mukmin selepas pasangan ini sah bergelar suami isteri. Sangat terserlah malu-malu pada pengantin perempuan. Comel je ~~

Cute kan? Lagi beberapa keping gambar majlis resepsi Imam Muda Hassan dan Ulfah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Ucapkan terima kasih kepada Studio Mukmin yang sudi berkongsi gambar ekslusif ini dengan LIKE Facebook Studio Mukmin.

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan


71 responses to “(11 GAMBAR + VIDEO)Majlis Resepsi Imam Muda Hassan Dan Ulfah”

  1. anonymous says:

    mcm nih lah bagus dan boleh jadi cth kat selebriti 2 lain kt malaysia nih yg suka sgt berpeluk – peluklah , pose 2 mcm tak igt dunia sebelum kawin atau mase pre-wedding photoshoot dgn pasangan masing2 , nk buat benda2 ni boleh tapi tunggu lepas jadi suami isteri yg sah lah mcm imam muda hassan ni

  2. hamba Allah says:

    alhamdulillah, tahniah kpd ulfah.. ulfah mmg baik orgnye..spnjg mgenali dye, dye mmg pndai mnjage batas2 pergaulan..kalau x knl org, jgn nak kutuk org yg bukan2…

  3. buah nangka says:

    buah ceri ngan minah jambu… statement biar beradab sket…
    bahlul betoi…
    semga Allah sedar hati korang yang busuk tu

  4. indah says:

    barakAllahu lakuma!
    tahniah!
    pertama kali lihat pengantin wanita bertudung panjang.
    contoh yang baik.

Loading...