Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(11 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran Blackberry Curve 9220 Dan 9320

Abang Nara ialah seorang pengguna Blackberry. Walaupun dihentam teruk oleh rakan-rakan yang menggunakan Android dan iPhone, Abang Nara masih kekal menggunakan Blackberry. Dan kini Abang Nara boleh riak kepada rakan-rakan dengan berkata “Fazura datang launching Blackberry, kau ada?”.

fazura bb

Advertisement

Fazura tampil dengan gaya simple tetapi tetap memukau mata mereka yang memandang. Abang Nara tidaklah tahu sama ada Fazura dilantik menjadi duta Blackberry atau sekadar menghadiri majlis pelancaran tersebut. Apa pun, layankan 10 lagi gambar Nur Fazura dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Blackberry Malaysia.


fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
/>

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

167 Comments

  1. didi

    May 25, 2012 at 6:19 pm

    comel sgt fazura. pakaian pun sopan skrg… xde nk tunjuk2 ketiak or betis. great improvement.

  2. Lisa S

    May 25, 2012 at 9:49 am

    1) Perghh hidung tu mng lain….lain drp dulu.wateva! dia yg maintain muka dia. apa2 jadi dia yg tanggung.
    2) Dressing dia makin sopan…sejak2 ngan HRH TMJ. Nice & classy. Tak perlu dedah2.Honestly i like it.Kena tunjuk gaya2 classy & respected if nak join upper class society…royal family i mean.Bagus laa….jgn dress pendek skimpy tight dresses ala Kim K tu like byk artis Msia cuba follow….tak elok & sopan for a Muslim especially.
    3) Doakan Fazura maintain la classy look ni.Dan berkahwin ngan TMJ.Sesuai depa ni.
    4) Psl SPM tak sure…dia dlm bidang entertainment pun…wajib ke??

  3. k

    May 23, 2012 at 8:57 pm

    fashionista..suke2..tp alangkah bgus dgn chanel merah terang :)

  4. misah

    May 23, 2012 at 8:47 pm

    ada org pekan pahang yg kata mmg kenal sgt ngan fazura n family bgtau fazura mmg x abis sekolah. sampai tingkatan 3 je.

    • minah educated la sgt

      May 24, 2012 at 2:13 pm

      wei,cube la ko korek lagi cite psal famili faz n si pajurah ni sendirik??ape lagi ko tahu..story la lagik..sharing is caring.haha

  5. MK

    May 23, 2012 at 3:00 pm

    pada mata saya …wajah fazura memang cantik…senyuman pun manis…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama