May 22nd, 2012

Abang Nara ialah seorang pengguna Blackberry. Walaupun dihentam teruk oleh rakan-rakan yang menggunakan Android dan iPhone, Abang Nara masih kekal menggunakan Blackberry. Dan kini Abang Nara boleh riak kepada rakan-rakan dengan berkata “Fazura datang launching Blackberry, kau ada?”.

fazura bb

Fazura tampil dengan gaya simple tetapi tetap memukau mata mereka yang memandang. Abang Nara tidaklah tahu sama ada Fazura dilantik menjadi duta Blackberry atau sekadar menghadiri majlis pelancaran tersebut. Apa pun, layankan 10 lagi gambar Nur Fazura dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Blackberry Malaysia.


fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
fazura bb
/>


167 responses to “(11 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran Blackberry Curve 9220 Dan 9320”

  1. didi says:

    comel sgt fazura. pakaian pun sopan skrg… xde nk tunjuk2 ketiak or betis. great improvement.

  2. Lisa S says:

    1) Perghh hidung tu mng lain….lain drp dulu.wateva! dia yg maintain muka dia. apa2 jadi dia yg tanggung.
    2) Dressing dia makin sopan…sejak2 ngan HRH TMJ. Nice & classy. Tak perlu dedah2.Honestly i like it.Kena tunjuk gaya2 classy & respected if nak join upper class society…royal family i mean.Bagus laa….jgn dress pendek skimpy tight dresses ala Kim K tu like byk artis Msia cuba follow….tak elok & sopan for a Muslim especially.
    3) Doakan Fazura maintain la classy look ni.Dan berkahwin ngan TMJ.Sesuai depa ni.
    4) Psl SPM tak sure…dia dlm bidang entertainment pun…wajib ke??

  3. k says:

    fashionista..suke2..tp alangkah bgus dgn chanel merah terang :)

  4. misah says:

    ada org pekan pahang yg kata mmg kenal sgt ngan fazura n family bgtau fazura mmg x abis sekolah. sampai tingkatan 3 je.

    • minah educated la sgt says:

      wei,cube la ko korek lagi cite psal famili faz n si pajurah ni sendirik??ape lagi ko tahu..story la lagik..sharing is caring.haha

  5. MK says:

    pada mata saya …wajah fazura memang cantik…senyuman pun manis…

Loading...