April 18th, 2012

Sehingga ke hari ini, Abang Nara sentiasa dapat request daripada peminat Fazura untuk keluarkan satu entri khas yang dipenuhi gambar-gambar Fazura semasa di ABPBH2011. Disebabkan sudah tertekan dengan permintaan ini, hari ini Abang Nara berjaya mengumpulkan 11 keping gambar si cantik Fazura di red carpet ABPBH2011. Diharap semua peminat Fazura berpuas hati.

fazura
Lagi 10 keping gambar Fazura semasa di ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada Facebook ABPBH dan blog Budiey.


fazurafazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura


124 responses to “(11 GAMBAR)Nur Fazura Di ABPBH2011”

  1. kkaa says:

    dia xlawa mcm ni lah aku dh tgk dia

  2. yunhojj says:

    korang pernah tgk tak video sex fazura ngan mat salleh.Bukan kes sama muka tp memang dia.sebesar2 alam video.x gambar ye.dia pernah di gossip hal ni tp x ngaku.sebenarnya ada.tp org zaman moden ini rasanya x pentingkan virgin,yg penting serasi.ni bukan fitnah ye…

    • Anonymous says:

      penah,ak ada simpan dulu dlm h.p

    • The Best Actress Fazura says:

      Ye ada..kat net pun ada…memang terang2 Fazura…google je slutload Fazura, terus jumpa video sex dia dengan mat salleh.

    • mims says:

      aku harap kau bertaubat siap cakap ini bukan fitnah. sekali tengok pun aku dh tau tu bukan dia dgn gigi jarang. sedih betul kau ni

  3. leehana says:

    cnteknye ciptaan tuhan ni…subhanallah..

  4. nyampah tgk neelopak says:

    Artis perempuan paling cantik di Malaysia!!! Love u Fazura!

  5. Anonymous says:

    aik sume org bile bab fazura x de pon nk komen pasal aurat.. kalo retis lain terutamanya neelofa dan fasha bukan main lagi korang hentam bila x tutup aurat.. nampak sangat bias kt situ..

    • markonah says:

      sebab pajura flat screen ekekeke leper jer tu yg derang nampak lawa jer tak nampak seksi ekekekeke…jgn bimbang memula repair idung pas ni musti top up breast kasi besauuu tau, bior rojita che wan terkancing gigi ekekeke..

Loading...