Written by AbangNara | February 13th, 2014

10 Februari 1989 adalah tarikh lahirnya si cantik manis Neelofa. Kini Neelofa sudah pun berusia 25 tahun. Mula menempa nama menerusi pertandingan Dewi Remaja, kini Neelofa dikenali sebagai pengacara dan pelakon. Tak salah untuk Abang Nara katakan Neelofa merupakan salah seorang nama besar di dalam industri hiburan tanah air kita.

neelofa hari jadi

Selamat hari jadi Abang Nara ucapkan kepada Neelofa. Semoga panjang umur, murah rezeki dan cepat-cepat bertemu jodoh. Umur 25 memang cantik dah untuk memulakan persediaan bergelar isteri. Rasanya ramai lelaki di luar sana yang sudi memikat hati Neelofa. Itupun kalau Neelofa masih “single” lagi.

neelofa hari jadi

Lagi beberapa gambar sekitar sambutan hari jadi Neelofa yang ke 25 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

neelofa hari jadi

P.S: Mencari kelainan dalam gaya fesyen seharian anda? Apa kata cuba rekaan awesome daripada Manik Hijau? Pasti akan menyerlahkan gaya kejelitaan dan keremajaan anda. Banyak contoh rekaan mereka di Instagram Manik Hijau dan juga blog Manik Hijau. Harga pun sangat berpatutan dengan kualiti yang ditawarkan. Cubalah hari ini.


neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi

72 responses to (11 GAMBAR)Neelofa Sambut Hari Jadi Yang Ke 25

  1. minah jambu merah biru says:

    lofa memang sweeeeet n cute ! semoga hari jadi lofa yg ke 25 ni akan di murahkn rezeki n kesehatan yg baik semoga lofa dapat berlakon n dapat anugerah pelakon yg paling paling cute n comel n jambu n semoga dapat laki kaya banyak duit rumah besar ada kereta n hensem ! lov u lofaaaaaaa !

  2. Anonymous says:

    Knp sesetengah artis bla Ada gosip relax je contoh mcm nealofa…krn dia sendiri yg cipta kontroversi itu…rasanya dia bukan bodoh sgt kot sampai tak tau yg baju pink tu Akan me nimbulkan kontroversi…itu adalah trategi dia…yela takda job n takda apa yg blh diceritakan so cipta kontroversilah…tgk masa dia Kena hentam krn pakai baju nmpak bra tu…itu pun dia relax je cz dia tak Kisah pun ternmpk bra tu…if org yg tau malu mesti dh sembunyikan diri berhari2 tak keluar dh tapi dia tetap gedik lg kat meletop…n kalau dia tau malu pasti Akan berhati2 dh Dlm memilih pakaian tapi Dlm meletop bukan main pendek dan ketat lg baju2 dia…lgpun dia tau apapun kontroversi yg melanda ia Hanya Akan bertahan sekejap je nanti org lupa luah…yg penting Nama dia meletop…jika dia seorg yg tabah dan relax je seperti kata sesetengah pengomen diatas tak adalah dia sibuk nk komen bla org lain menang anugerah…sedangkan Hal tu tak Kena-mengena dgn dia…

    • Lia says:

      Abis tu ko nak dia melenting mcm si fakezura tu kaki sindir, pantang di tegur kena puji melambung dlm instagram bukan main hadap pujian.. Org classy mcm neelofa, hanez, dynaz, marion cool je kena sindir ngan fakezura or wartawan..

  3. Anonymous says:

    Tak dinafikan lofa ni mmg cantik…tapi krn cantik dan asyik dipuji blh nmpk dia agak riak dan terlalu yakin dgn diri sampai pakaian pun dh over confident dh…mcm dress yg dia pakai diatas tu …corak kat depan tu betul2 dkt tempat yg tak sepatutnya…sy pula rasa malu tgk dia pakai dress tu…

  4. bobcat says:

    ehem! air apa dlm wine glass tu lopak? sirap ke…? hehe.. kaler mcm teh 0..

  5. :-) says:

    Umur bru 25 ke….???
    Tp tgok rupa cam 35 dah…
    Nway slmat ulang thun :-)

  6. syda80 says:

    nk cter skit… masa mula2 si lofa ada dlm industri hiburan ni. mmg la rasa teruja jgk pd awlnya.. mmg ckup pakej. dgn lawa lg, lmbh lembut lg, comey, ada bakat dlm lakonan.. pndek kata mmg minat hbis la kt lofa. lg2 bila dia tu sma klate ngan i.. tp bila tgk melettttoooop ari slasa mlm rabu tu, ganding ngan nabil, terus jd benci. sgala apa yg dipuja yg disanjung tu suma dh x de gara2 bila tgk dia mengilai smpai menggelegak ank tekak dlm program tu….! mmg btul2 naik mnyampah!!!! ore klate oyk gk x dk la hk comey kalu ngilai supo atu gk……! bila dh tgk dia ngilai gitu, trus jd down.. azab btu laaaaaa

  7. marie says:

    Wah! 25 tahun. Succes, beautiful dan popular. Selamat Hari Jadi.

  8. Irin says:

    Loaf ni elok ke? Rasa ya famili dia pun sama je. Especially mak dia yg suka sgt cares org business. Tamak. Muka je lawo, tapi hati busuk. Tak suka dah nan diorang ni. Serious la pandai sgt berlakon depan org nampak elok. Tapi sebenarnya dalam busuk. Mohon berubah. Banyak dah dosa…kalau org yg dianiaya tak maafkan, tak guna Jual tudung berjuta.

  9. giant_breast says:

    TETEK NEALOFA GIANT

  10. […] (11 GAMBAR)Neelofa Sambut Hari Jadi Yang Ke 25 (70) […]