January 20th, 2012

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Ally Iskandar yang telah selamat menjadi suami kepada Farah Lee dengan 2 kali lafaz. Semoga ikatan perkahwinan yang didirikan ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Majlis yang telah dijalankan di Masjid Kristal, Kuala Terengganu ini berjalan dengan lancar sekali. Kedua mempelai nampak berseri dengan pakaian pengantin serba putih.

farah lee

Lagi 10 keping gambar sekitar perkahwinan Ally Iskandar dan Farah Lee dengan membaca entri ini sepenuhnya. Ucapkan tahniah kepada mereka berdua melalui Facebook Farah Lee.


farah lee

farah lee

farah lee

farah lee

farah lee

farah lee
farah lee

farah lee

farah lee

farah lee


69 responses to “(11 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Ally Iskandar Dan Farah Lee”

  1. ku ingin kamu says:

    tahniah bt farah lee dan elly,,,sama cantik sama padan je diorang bedua ni kan,,betuah sggh elly ,,,,hihihi,,natural je farah lee nmpak berseri seri,,,jeolus la tgk diorang bedua mmg cute sanget,,,,,,pe pon smoga bahagia dunia akhirat,,,

  2. azhar mohd says:

    Semoga brkekalan brcinta selepas khwin ini,ganu kita doakan kebhgian kpd ally n is3,wlaupn tak dpat mrasa keenakan ns mnyak dan melihat keindahan pelamin dari jauh ganu hulurkan doa….SLMT PNGANTIN BARU..pEACE yOURS….

Loading...