#10YearsChallenge Rita Rudaini Paling ‘Win’, Muat Naik Gambar Bersama Bekas Suami

Hiburan

#10YearsChallenge Rita Rudaini Paling ‘Win’, Muat Naik Gambar Bersama Bekas Suami

Sejak mula viral beberapa minggu lalu, ramai selebriti yang melakukan 10 Years Challenge. Pelakon Rita Rudaini juga tidak ketinggalan menyahut cabaran popular itu dan menarik perhatian ramai apabila memuat naik foto bersama bekas suaminya, Aidil Zafuan ketika saat bahagia mereka 10 tahun lalu.

Advertisement

Rita menyertakan kapsyen yang agak sinis mengatakan beliau tidak sampai hati untuk ‘crop’ foto bekas suaminya itu. Malah, kenangan antara mereka tidak dapat diubah ataupun dipadam.

Rata-rata netizen mengatakan ini lah cabaran 10 Years Challenge paling menarik dan mereka juga agak geli hati melihat telatah Rita ‘mengusik’ Aidil.

Meskipun sudah berpisah, apa salahnya untuk Rita memuat naik foto seseorang yang pernah menjadi sebahagian daripada hidupnya kan? Apa pula pendapat anda?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

50 Comments

  1. Anonymous

    January 30, 2019 at 6:19 pm

    Dulu hal suami luar dalam sebesar kuman kau x tinggal aibkan pd orang luar..mak pak mertua apa yg x dicakap..sehabis2 dihina..ya faham aidil jahat..family aidil jahat ..zarema perampas..bak kata kau n fans sehidup semati kau..neraka sajalah layaknya mereka ni.. tapi move on la..apalagi yang x puas hati nak up pic 10 tahun lepas..dapat apa..rita ni kan.. kalau x jumpa sesiapa n x kahwin..mau umur 80 tahun if dia panjang umur dia akan ungkit kisah aidil makpak aidil x habis2 as if benda tu jadi ld dia baru je..siapala yg angkat dia as icon ibu tunggal ni..memalukan ibu tunggal lain..psyco tu the max..

  2. Anonymous

    January 30, 2019 at 6:14 pm

    Cari laki baru la!

  3. Akak Jual Senduk

    January 30, 2019 at 6:11 pm

    Move on lah Rita saya kan ada anak teruna berumur 25tahun masih suci belum pernah disentuh wanita

  4. ampang

    January 30, 2019 at 5:06 pm

    bukan nak menangkan aidil or what so ever, semua orang tau ape aidil buat tu tak patut. tapi perempuan ni boleh tak ade class sikit. ramai lagi org lain even artis lain kene tinggal dengan laki and suami die responsible but they move and proceed life as well. tengok shafnie bekas bini ac mizal, anak-anak skrg brjaya dah masuk U..
    tolong la rita.. daripada kesian kadg rase mcm ko pun dpt la ape ko buat.. u deserved that la rita..

  5. huhu

    January 30, 2019 at 4:38 pm

    jangan komen over2 nanti gua saman baru tau!! lolll

Loading...