January 30th, 2019

Sejak mula viral beberapa minggu lalu, ramai selebriti yang melakukan 10 Years Challenge. Pelakon Rita Rudaini juga tidak ketinggalan menyahut cabaran popular itu dan menarik perhatian ramai apabila memuat naik foto bersama bekas suaminya, Aidil Zafuan ketika saat bahagia mereka 10 tahun lalu.

Rita menyertakan kapsyen yang agak sinis mengatakan beliau tidak sampai hati untuk ‘crop’ foto bekas suaminya itu. Malah, kenangan antara mereka tidak dapat diubah ataupun dipadam.

Rata-rata netizen mengatakan ini lah cabaran 10 Years Challenge paling menarik dan mereka juga agak geli hati melihat telatah Rita ‘mengusik’ Aidil.

Meskipun sudah berpisah, apa salahnya untuk Rita memuat naik foto seseorang yang pernah menjadi sebahagian daripada hidupnya kan? Apa pula pendapat anda?


50 responses to “#10YearsChallenge Rita Rudaini Paling ‘Win’, Muat Naik Gambar Bersama Bekas Suami”

  1. irfan says:

    semoga bertemu jodoh yang baru Rita.. amin

  2. SO PRETTY RITA RUDAINI

  3. AIDIL ZAFUAN says:

    Kepada bekas isteriku Rita, abang sekarang sudah pun ada family baru. Kita telah pun bercerai dan itu sudah pun rasmi dan sah. Abang tidak dapat lagi kembali ke sisi sayang. Kasih sayang abang hanya untuk Zarema saja kerana abang tak boleh bahagi kasih sayang dengan sayang. Nanti abang akan ditempeleng oleh Zarema. Kalau boleh sayang hidup saja lah 3 orang tu tanpa abang. Bulu bulu telor abang sekarang pun dah makin susut banyak tercabut. Tak lebat macam dulu lagi. Kepala abang pun hampir botak sekarang. Sekian sayang, kita berpisah ye.

    Yang benar,
    Abang – (Aidil Zafuan)

Loading...