June 30th, 2015

Fish & Co. memang terkenal dengan hidangan seafoodnya yang amat menyelerakan. Sekali pergi, mesti kena pergi lagi dan lagi. Bersempena bulan Ramadhan ini, Fish & Co. menyediakan set Ramadhan Buffet Dinner yang pastinya menggiurkan dan membuatkan anda kecur mulut melihatnya. Abang Nara tengok gambar pun dah terketar-ketar tangan dibuatnya.

fish n co

Bermula 22 Jun – 12 Julai 2015 dengan harga RM59.95 per pax untuk dewasa dan RM29.95 untuk kanak-kanak di bawah umur 12 tahun, Fish & Co. Ramadhan Buffet Dinner ini hanya boleh didapati di Pavilion KL sahaja. Kenapa ada muka Dato’ Fazley Yaakob kat poster di atas? Sebabnya ini adalah tahun kedua Fish & Co. bekerjasama dengan beliau untuk melazatkan lagi hidangan berbuka puasa. Menu istimewa daripada Dato’ Fazley ialah pencuci mulutnya seperti Moist Chocolate Cake, Vanilla Cake, Profiteroles, and French Mini Macaroons.

fish n co

Antara lauk pauk yang bakal anda makan di Fish & Co. Pavilion KL bersempena Ramadhan Buffet Dinner ini ialah Spaghetti Pomodoro, Seafood Pizza, Fried Calamari, Grilled Fish with Spicy Teriyaki Sauce, Grilled Peri-peri Chicken with Salmon, Captain Hook Fish Fillet, Golden Coral Fish Nuggets, Treasure Trove Chicken Nuggets dan banyak lagi. Cerita banyak tak guna, jom kita tengok gambar!!!

fish n co

fish n co

fish n co

fish n co

fish n co

fish n co

Ok lapar dah? Hehehe. Khas untuk pembaca BeautifulNara, Fish & Co. nak berikan 10 voucher berbuka puasa untuk anda semua. Senang je caranya, cuma perlu hantar email beserta nama penuh dan no telefon ke [email protected]. Di dalam email tersebut buatlah karangan sikit tentang kenapa anda mahu berbuka puasa di Fish & Co. Untuk makluman, voucher ini akan valid sehingga 12 Julai. Jadi kena cepatlah!!!

fish n co

Tapi kalau korang dah tak sabar dan nak pergi sendiri berbuka puasa di Fish & Co, boleh juga cuba promosi Ramadhan Special yang turut sama berlangsung di cawangan Pavilion KL, The Mines Shopping Mall, IOI City Mall, Putrajaya, Main Place @ USJ 21, 1 Utama dan Paradigm Mall. Untuk Ramadhan Buffet Dinner cuma ada di Pavilion KL sahaja. Takut korang confuse pulak nanti.

fish n co

Kalau nak makan free Fish & Co. , sila jangan lupa untuk hantar email dengan karangan ke [email protected] Siapa cepat Abang Nara akan pilih. Selamat mencuba. Maklumat lanjut layari laman web Fish & Co. dan juga Facebook Fish & Co.

UPDATE: Email telah pun dihantar kepada pemenang. Sila check email anda. Tahniah buat yang berjaya!!!


Comments are closed.

Loading...