Written by AbangNara | August 29th, 2014

Bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi, Abang Nara suka melihat kecomelan pasangan suami isteri Fizz Fairuz dan Almy Nadia. Jelas terserlah kebahagiaan yang dikecapi selepas berkahwin. Walaupun pelbagai rintangan yang dilalui, inilah yang dinamakan kalau jodoh tidak ke mana. Semoga dengan kehadiran cahaya mata kelak akan mengeratkan lagi hubungan mereka berdua.

almy nadia

Baru-baru ini Almy dan Fizz telah pun berbulan madu ke Universal Studio, Singapura. Apa yang menariknya ‘baby bump’ Almy semakin jelas kelihatan. Pasti Almy dan Fizz sedang berada dalam fasa teruja dengan anak di dalam kandungan.

almy nadia

Semoga Fizz dan Almy berbahagia sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar pasangan ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to (10 GAMBAR)Pasangan Bahagia Fizz Fairuz & Almy Nadia

  1. first says:

    aku firstttt!!!!

    0

    0
  2. second says:

    aku second!!!yg first comment tu aku jugak yabebdabedu!!!!!!!

    0

    0
  3. manis says:

    Gambar yang Almy baring kat riba tu cute la. Mesti ancle sebelah tu bengang sebab ikut cam dia nagn wife dia hehe….

    0

    0
  4. ahh says:

    wahhh… senyum aku tgk gambar si almy baring kat husband dia… mesra sgt… :)..
    nice pose… :)

    0

    0
  5. blueberry says:

    yes,, comel gmbr berbaring tue

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    yup…pic ke lima tu mmg cute…..Almy pun makin cantik berseri2…harap dipermudahkan hingga bersalin nnty…

    0

    0
  7. jejai says:

    aku suka nengok org bahagia2 ni….alhamdulillah

    0

    0
  8. adamjannah says:

    so sweet…semoga fizz & almy berbahagia hingga ke akhir hayat

    0

    0
    • sj2 says:

      sweet…tp nape almy senyum bt muka gitu..nmpak cover ayu..bt la mcm biase..dh cute dh..ni bt gitu nmpk pelik…hehe..suke pic yg baring tu..comel dgn uncle kt sblh pn gitu

      0

      0
  9. YEKE says:

    Aku suka pic ke lima. baju pun nak sama lak tu. happy wife & husband.

    0

    0
  10. kak pora2 says:

    suka tgk uncle ngan wife dia…comel n npk caring walaupun dah berusia…

    0

    0