Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Nadiya Nisa dan Keluarga Bahagianya

Semenjak drama bersiri Adam dan Hawa disiarkan, nama Nadiya Nisaa semakin meletup. Kalau sebelum ini dia kurang mendapat perhatian, kini dia mula menghiasai dada-dada akhbar dan juga laman-laman blog. Nadiya yang sebelum ini berlakon dalam pelbagai filem dan drama mula mengumpul peminat tersendiri. Kami menerima kiriman e-mel dari pembaca yang tidak mahu dikenali, gambar-gambar keluarga Nadiya Nisaa. Nadiya Nisaa telah berkahwin pada tahun 2010 dengan Saiful Razman Mohd Kassim dan mempunyai seorang anak lelaki bernama Omar.


Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket


Semoga kebahagiaan keluarga Nadiya akan berkekalan hingga ke akhir hayat. Lagi tujuh gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

***

Advertisement

Bazar Seni Industri Budaya akan diadakan lagi pada 22 dan 23 September 2012, mulai 2.00 petang hingga 10.00 malam. Kali ini program ini akan menampilkan Ismail Jejaka, tarian muzik hip hop, seni persembahan pasukan sorak, tarian berkumpulan dan banyak lagi.

Sekiranya anda ingin mencungkil bakat anda (nyanyian, tarian, lawak dan sebagainya) juga, jangan lupa walk-in pada pukul 2.00 petang, 23 September (Ahad) atau hubungi Haris di 02-2052 3600 untuk keterangan lanjut.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

102 Comments

  1. Nadia

    October 19, 2012 at 3:18 pm

    suka Nadiya Nissa dr dulu sampai sekarang. palaing best tgk dia berlaku filem CUN hehhe watak memang menjadi hahhaha lawak teringat filem tu. watak AIN dlm Adam & Hawa nie dia bawak sempoi suka sgt2. moga Nadiya Nissa sukses dan bahagia selalu…

    • alynnton

      October 30, 2012 at 2:39 pm

      suka ngan coment nadia.. suka suka suka

  2. syen

    October 12, 2012 at 10:23 pm

    salam. Apa pon korang nak kutuk pasal NN aku tetap minat kat lakonan dia. cantik adalah subjektif ikut citarasa masing-masing. NN Aku suka kau. Full Stop. Jangan lupa diri okey. All the best and good luck to you.
    ps : Pasangan pelakon lelaki yang saya nak tenguk adalah: Ako mustafa, Fahrin Ahmad dan Zamarul Hisham.Pls make my wish come true.

  3. ieda

    October 11, 2012 at 10:56 am

    aku ske dia dr cite DONUT lg..huhuhu…pastu CUN..JIWA TAIKO aku tk lyn..huhu…g mati laa org nk kata dia cmne pun…aku ske dia blakon..aku tgk ADAM & HAWA sbb dia..klu nk harap AARON AZIZ tu..MAAF aku TAK LAYAN laaaa…huhuhu…well klu pelakon malaysia yg nampk cm ley bwk watak ADAM yg ala2 kacukan.,,REDZA MINHAT pun ok..atau NAZIM OTHMAN…huhu…dowg jarang dpt blakon walhal..lakonan best je….

    p/s : fans AARON jgn marah ye…

  4. LadyAzuan

    September 27, 2012 at 3:46 pm

    setuju dgn pendapat kakiponteng..pelakon lelaki mesia yg sedia ada skrg tak dek yg menepati 100% watak Am..kalau nk kacukan yg ada Zain Saidin..tp dia hensem as imagine dlm novel ker?? kalau cute tu boleh kot..well cantik tuh subjektif..lagipun penulis yg pilih sendirik..so beliau lebih tahu mana yg betul2 menepati gambaran watak..

Loading...
To Top