September 18th, 2012

Semenjak drama bersiri Adam dan Hawa disiarkan, nama Nadiya Nisaa semakin meletup. Kalau sebelum ini dia kurang mendapat perhatian, kini dia mula menghiasai dada-dada akhbar dan juga laman-laman blog. Nadiya yang sebelum ini berlakon dalam pelbagai filem dan drama mula mengumpul peminat tersendiri. Kami menerima kiriman e-mel dari pembaca yang tidak mahu dikenali, gambar-gambar keluarga Nadiya Nisaa. Nadiya Nisaa telah berkahwin pada tahun 2010 dengan Saiful Razman Mohd Kassim dan mempunyai seorang anak lelaki bernama Omar.


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Semoga kebahagiaan keluarga Nadiya akan berkekalan hingga ke akhir hayat. Lagi tujuh gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

***

Bazar Seni Industri Budaya akan diadakan lagi pada 22 dan 23 September 2012, mulai 2.00 petang hingga 10.00 malam. Kali ini program ini akan menampilkan Ismail Jejaka, tarian muzik hip hop, seni persembahan pasukan sorak, tarian berkumpulan dan banyak lagi.

Sekiranya anda ingin mencungkil bakat anda (nyanyian, tarian, lawak dan sebagainya) juga, jangan lupa walk-in pada pukul 2.00 petang, 23 September (Ahad) atau hubungi Haris di 02-2052 3600 untuk keterangan lanjut.


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


102 responses to “(10 GAMBAR)Nadiya Nisa dan Keluarga Bahagianya”

  1. Nadia says:

    suka Nadiya Nissa dr dulu sampai sekarang. palaing best tgk dia berlaku filem CUN hehhe watak memang menjadi hahhaha lawak teringat filem tu. watak AIN dlm Adam & Hawa nie dia bawak sempoi suka sgt2. moga Nadiya Nissa sukses dan bahagia selalu…

  2. syen says:

    salam. Apa pon korang nak kutuk pasal NN aku tetap minat kat lakonan dia. cantik adalah subjektif ikut citarasa masing-masing. NN Aku suka kau. Full Stop. Jangan lupa diri okey. All the best and good luck to you.
    ps : Pasangan pelakon lelaki yang saya nak tenguk adalah: Ako mustafa, Fahrin Ahmad dan Zamarul Hisham.Pls make my wish come true.

  3. ieda says:

    aku ske dia dr cite DONUT lg..huhuhu…pastu CUN..JIWA TAIKO aku tk lyn..huhu…g mati laa org nk kata dia cmne pun…aku ske dia blakon..aku tgk ADAM & HAWA sbb dia..klu nk harap AARON AZIZ tu..MAAF aku TAK LAYAN laaaa…huhuhu…well klu pelakon malaysia yg nampk cm ley bwk watak ADAM yg ala2 kacukan.,,REDZA MINHAT pun ok..atau NAZIM OTHMAN…huhu…dowg jarang dpt blakon walhal..lakonan best je….

    p/s : fans AARON jgn marah ye…

  4. LadyAzuan says:

    setuju dgn pendapat kakiponteng..pelakon lelaki mesia yg sedia ada skrg tak dek yg menepati 100% watak Am..kalau nk kacukan yg ada Zain Saidin..tp dia hensem as imagine dlm novel ker?? kalau cute tu boleh kot..well cantik tuh subjektif..lagipun penulis yg pilih sendirik..so beliau lebih tahu mana yg betul2 menepati gambaran watak..

Loading...