Written by AbangNara | August 28th, 2013

Hanis Zalikha atau lebih dikenali dengan nama  Keknis di kalangan pembacanya memang orang yang sangat sempoi. Kalau anda follow Twitter dan Instagramnya, penuh dengan lawak jenaka. Untunglah bakal suami Hanis. Dapat bini cantik dan kelakar pula tue.

hanis zalikha raya

Salah satu contoh kekelakaran Hanis Zalikha dapat dilihat menerusi gambar di bawah. Comel sangat kot.

hanis zalikha rayaHehehe. Funny kan? Untuk tahun 2013, nampaknya bintang Hanis semakin bersinar. Semoga tahun depan dapat menang ABPBH untuk kategori Artis Wanita Baru Popular. Mana tahu ada rezeki kan? Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Honda Accord bakal dilancarkan dalam 3 varian untuk pasaran Malaysia

hanis zalikha raya
hanis zalikha raya
hanis zalikha raya
hanis zalikha raya
hanis zalikha raya
hanis zalikha raya

hanis zalikha raya
hanis zalikha raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

115 responses to (10 GAMBAR)Hanis Zalikha Menyambut Hari Raya Aidilfitri

  1. jeng jeng jeng says:

    abg nara,abg nara.. post pasal artis tetibe org yg komen tu mengutuk. tak ke dapat dosa kt abg nara??? klu boleh update jela pasal artis. tak payahla nk bg org komen bagai. dah byk mna dosa yg abg nara dpt pn wallahualam.

    • saya lalala.. says:

      kalau macam tu komen jela yg baek2.. yg tak baik jadikan iktibar.. watpe nak pertikaikan dosa pahala org lain.. rezeki dia halal atau haram.. rezeki sndr tak tau mcm mane.. agak2 bdosa tak payah singgah mane2 blog hiburan.. kalau tak nak bg org lain berdosa..

    • jeng jeng bongokk says:

      yang ko sibuk msuk sini dah kenape???abg nara hnya update,pembaca ada otak,tahu betul atau salah cara komen…knp nk salahkan abg nara atas komen haram jadah org lain plak.

      kalo rse ko xberdosa kau jgn masuk sini lg!!paham tak????
      perasan bgus lagi bodoh

    • lala says:

      betul tu. la abang nara ni, sini mcm tempat org mengumpat, menghasut, menjaja cerita entah betul ke tidak, tempat bergaduh,.. berdosa bang oi. banyak keje lain boleh buat. harap duit yg abang nara dpt dr keje mcm ni bukan untuk beli susu anak, bagi istri makan la.. kesian, smpai bile dlm drh dging mcm tu.

  2. Joyah mengerang says:

    Suka dgn cara dia..yg sakit ati n org kmpung je pkir dia gedik.Suma ok,tp x dnafikan pasl btudung.tu je pon…

  3. Malebes says:

    Pd aku muka dia biasa je, tak jelita tp sweet. Aku suka gak baca blog dia kdg2 bleh la gak buat aku ketawa. Cuma ada gak ms dia mcm syok sndiri. Biasa la tu, kdg kita pun ada gak time syok sndiri. Cuma nye aku tak suka kalo dia berpakaian singkat. Suar pendek, skirt pendek. Tak brapa gemar tgk dia pakai cmtu. Pakai sopan pun cantik dik cam gmbr2 raya ko kt atas tu. Cantik2 bju raya korang. Hehe ye ke ketiak dia hitam? Pe la korang.. Haha..

  4. anonym says:

    At least kat instagram dia takda la penuh dengan selfies jarak dekat, pakai camera360 muka nmpak gebu tu…

  5. yanto says:

    Ahaha..die pkai la camera360 tu.. magic skin fresh.. tgok pn tau.. anon2..

  6. keknis cantiknye lahai! says:

    org cantik khennn, buat benda tak kelakar pon org kate kelakar, padahal biase2 jw. hehee.

  7. Anonymous says:

    hahahaha boo hatersssss. apa masalah lah korang ni nak jeles2 dengan hanis zalikha ni. semua org ada kecantikan dia msg2. tak suka senyap. xyah baca gosip ni. apalahhh. kutuk orang bagai nak rak macam lah dia tu sempurna.

  8. nanu says:

    aku tak suka die kapel ngan hairul azreen…tu je

  9. suhana says:

    bek aku minat fatin liyana lagi bagus!

  10. Better says:

    She was my senior masa uitm dulu.. She’s very humble and very clever. Most of our lecturer suka dia. So, kalau tak kenal dia, jgn nk judge bukan2. Susah la jd typical malay ni, tak bole buang PhD (perasaan hasad dengki). Da mmg dia cantik and talented, korang nak bising buatpe. Annoying !

  11. ketiak saya putih says:

    sape yang kata die reply komen berhemah walopun pengomen tu kutuk dia?? sape cakap? aku selalu kutuk seluar ketat dia tu…..pastu dia banned aku dari komen lagi kat fesbuk die…BERHEMAH SGT!!.die ingat aku nak sangat ke tengok gambar – gambar show off die tu….berlagak nak mampos……aku masuk cume nak kutuk die je..hahahahha….

    • Anonymous says:

      nampak sangat kau takde keje. atau pun kau jenis suka kumpul dosa. bhahahahahahhahahaha

    • kucing says:

      eleh tak minat konon..abis tu kau buat apa kat fb hanis?? jadi stalker berjaya ke?? tak minat tapi terhegeh hegeh kat fb hanis. nampak sgt nak stalk kan. kalau tak ada kerja sgt..pergi lah bantu bersihkan smpah kat tepi jalan. boleh jugak jd insan yg berguna, tak gitu?

    • lyss says:

      Kalau selalu masuk hanya untuk mengutuk, saya rasa memang harus awak di banned pun. Cara awak tu la BERHEMAH SGT …

  12. Anonymous says:

    bajet ketiak kau tak hitam. ntah2 berlumut.

  13. anon says:

    we fatin liyana nak buat hape. lgla perasan. belagak.

  14. Anonymous says:

    hmm..her face shape kinda weird..

  15. trigyy says:

    hanis zalikha.. hohoho

  16. kesian abg nara says:

    ha’a kesian abg nara… dok tambah dosa jek ….

    • Anonymous says:

      apehallllllllllllll abg nara punya dosa plak?????????????????
      aku lg kesiaannnn kat ko nih
      xpyh sebok kaji dosa org..dosa ko yg melambak2 tu sedar ke tidak????
      cuba habak mai ape dosa abg nara kt sni.
      baik ko renungkan dosa ko yg dh brp tuh..
      bangang yg rasa suci…yg ko msuk sini knp

  17. edora says:

    “I can’t make everbody like me cuz I don’t even like everybody”- monolog dalaman Hanis Zalika

  18. bobcat says:

    personally, aku suka tgk ms hanis ni… because she’s REAL. she’s cute for sure, and that explains why certain haters kata dia gedik… she’s multi talented; she CAN act (although not perfectly PURRRFECT), she is a good writer (love her sarcasm), and she is a good cook (don’t deny it..)! how i wish i could be like her… to ms hanis, ignore all the negative comments, take only the positive ones. kalo tahap gambar basuh carpet pun korang nak kutuk and ckp gambar basuh jamban lagi elok, you better get your head examine la… losers!

  19. haha says:

    Orang melayu kalau tak dengki sesama sendiri tak sah.

  20. zull says:

    9-7 = 2
    ape2 pn ketiak miker masih lagi itam haniss..tq

  21. Hanya Dikau says:

    comel giler baby tu . .. i loike

  22. Rita Rorita says:

    ni yg mana ekh yg ketiak itam aritu ke..duhh malunye artis baru ni yg ketiak aritu ade lam tv tu kan???

  23. Bekas KFCM says:

    Abang Nara, masukkan cerita pasal Bekas Tunang KFCM bole? Die slalu gak kuor majalah segala. (MODEL)

  24. ada aku kesah? says:

    secara jujurnya, memang lakonan @ pengacaraan Hanis tak best. flat. tapi bila pose dalam gambar sangat vongue! saya rasa better Hanis sambung modelling & blogging je.

  25. Arshadd says:

    haiyoo korang ni. si nara ni post pasal lofa, korang kutuk2 lofa maki2 dia. post pasal hanis zalikha, pon sama. pasal kilafairy pon sama. siapa je yg korang takkan kutuk kalau abg nara gosip pasal org tu?

  26. nemo says:

    like her an individual. dont like her on tv.. acting and hosting… need lots and lots and lots of polishing to do

  27. AA says:

    apesallah korang nie fanatik sgt, tah ape ape

  28. ss says:

    hahah…lawak gile..aku bukak beautifulnara bkn sbb nk thu gosip artis tp sbb nk bace komen org2 malaysia.. lagi sronok bace komen dr gosip sbb kdg2 ad yg ckp ikot sedap mulut dye mcm dunia ni dya yg control n confirm2 bnd tu xrewind kat diri sendiri..ksian… ksian gak pd aku sbb tulis komen..hahaha..papepon komentar ag besh dr gosip retisss… good job everyone…:)