Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Zizan, Kaka Dan Marsha Di Majlis Berbuka Puasa Astro

Tergelak kecil Abang Nara melihat gaya si Zizan nie posing ketika menghadiri majlis berbuka puasa Astro. Macam ahli nasyid pun ada jugak. Zizan nie memang sepanjang masa kelakar orangnya. Confirm tak kering gusi kalau lepak dengan Zizan. Tak gitu?

zizan lawak

Advertisement

Walaupun baru sahaja pulang dari Jepun untuk membuat rakaman rancangan barunya, Zizan masih sempat menghadiri majlis berbuka puasa anjuran Astro ini. Memang komited sungguh Zizan. Lagi 9 gambar Zizan, Marsha dan Kaka dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Kucing dan anjing yang best friend forever.

zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 Comments

  1. feenaz

    August 6, 2012 at 11:28 pm

    Kesian kaka. Xde org nk comment.

  2. akulagicantik

    August 6, 2012 at 10:42 pm

    muahahahaha ada aku kesah janji i love you zizan and you love me tooooo

  3. nyanyuk

    August 6, 2012 at 8:06 pm

    marsha cantik.

  4. tukang ajar budak

    August 6, 2012 at 5:55 pm

    asal lak aku mafa..mutiara, ko tingkatan berape dik??? ade aku sebut nama artis2 prog realiti yg lain? ader? sah ko mmg budak pendek akal yg tak muak2 dgn gosip murahan dr artis2 yg sama jer..salah ker sesekali tukar angin sket…aku bg pendapat sebab aku tahu nara berpengaruh..nak jugak tau ape projek mafa lepas prog tu habis…fyi, aku x follow pon vokal sekadar rupe tu..aku cuma ade terdengar mafa nyanyi lagu rolling in the deep masa saringan, yg nyanyi balik tabir tu..itu jer..cuma aku respek bakat dia…

  5. tukang ajar budak

    August 6, 2012 at 4:17 pm

    sory off topic jap…
    nara, dari ko pos gambar2 ni tak habis2 baik ko search pasal mafa (vokal bukan sekadar rupa). td saje layan youtube aku search ost seindah sakura, best giler suara mafa..sebab lagu tu x byk muzik sgt..mmg menyerlah suara dia… blogger berpengaruh mcm ko patot naikkan nama artis2 yg berkualiti mcm ni tanpa prejudis..tak kisah ler dia tak cantik pon, ni balik2 neelofa, anzalna, abby abdi, fazura, tasha shila, cik ta…. pastu nak komplen ckp industri seni x der kualiti, tolong ler diorg jugak..wartawan main stream dh sah2 tak layan..ko ler patot buat..sayang tau bakat dia…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama