Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Ziana Zain Anggun Menawan Serba Biru

Abang Nara suka Ziana Zain. Abang Nara tahu ramai pembaca BeautifulNara peminat Ziana Zain. Rasanya semua rakyat Malaysia suka Ziana Zain. Suara sedap, pandai berlakon, cantik, maintain muda dan paling penting, mesra peminat.

ziana zain

Advertisement

Dan sudah lama rasanya Abang Nara tak kongsikan gambar terbaru Ziana Zain untuk tatapan anda semua. Terima kasih kepada Blackpepper Production yang sudi berkongsikan gambar ekslusif Ziana Zain ketika majlis Antabax Mr Cool Search 2012. Seperti yang diduga, Ziana Zain memang masih maintain cun melecun dengan dress serba biru.

ziana zain

Lagi 8 keping gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Blackpepper Production.

nuffnang

Advertisement

P.S: Selalu terlepas update terkini daripada Abang Nara? Jangan risau sebab anda boleh hilangkan masalah itu dengan follow BeautifulNara di Nuffnangx. Kalau anda pengguna android dan iPhone, silalah download apps Nuffnangx untuk memudahkan pembacaan BeautifulNara.

zz

zz

zz

zz
zz
zz
zz
zz

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 Comments

  1. Anonymous

    September 25, 2012 at 10:47 am

    dressing dia masih di zaman 80an…. tak mau keluar dr zaman tu lagi ke ziana… or berhijrah la… tak nampak kat mana anggunnya…. pastu keluar lagi ngan baju yg ada kembong kat lengan bahu macam spaceman…..

  2. Diri Ini

    September 25, 2012 at 10:15 am

    janji xhipokrit mcm artis lain…sbb tue aku suke dia…:D

  3. Mina Tan

    September 25, 2012 at 8:57 am

    Ziana Zain memang anggun dan cantik.

  4. Pelik

    September 25, 2012 at 8:56 am

    abg nara..delete la sape y komen teruk sgt..kadang cite zz..tpi kutuk yuna..cite izara..kutuk lofa..apa la dia org ni..kalau x suka kat artis tu jgn la kutuk lbh2..enth2 diri sndiri lgi teruk dri artis y dia org kondem tu…hai..dunia..dunia..

  5. what the?

    September 25, 2012 at 8:19 am

    i just think her outfit doesnt match at all .. akak dah tua tau ..

    ps: memangla pakai tudung tak semua baik, tapi menutup aurat tu wajib ye ,,

Loading...
To Top