(10 GAMBAR)Ziana Zain Anggun Menawan Serba Biru

Hiburan

(10 GAMBAR)Ziana Zain Anggun Menawan Serba Biru

Abang Nara suka Ziana Zain. Abang Nara tahu ramai pembaca BeautifulNara peminat Ziana Zain. Rasanya semua rakyat Malaysia suka Ziana Zain. Suara sedap, pandai berlakon, cantik, maintain muda dan paling penting, mesra peminat.

ziana zain

Advertisement

Dan sudah lama rasanya Abang Nara tak kongsikan gambar terbaru Ziana Zain untuk tatapan anda semua. Terima kasih kepada Blackpepper Production yang sudi berkongsikan gambar ekslusif Ziana Zain ketika majlis Antabax Mr Cool Search 2012. Seperti yang diduga, Ziana Zain memang masih maintain cun melecun dengan dress serba biru.

ziana zain

Lagi 8 keping gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Blackpepper Production.

nuffnang

P.S: Selalu terlepas update terkini daripada Abang Nara? Jangan risau sebab anda boleh hilangkan masalah itu dengan follow BeautifulNara di Nuffnangx. Kalau anda pengguna android dan iPhone, silalah download apps Nuffnangx untuk memudahkan pembacaan BeautifulNara.

zz

zz

zz

zz
zz
zz
zz
zz

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

77 Comments

  1. Anonymous

    September 25, 2012 at 1:14 am

    Yang suke kutuk2 orang ni sbnarnye cacat otak..dlu mase kecik2 kene demam panas..nk tulis kat buku bodoh sangat..tulis kat cni kutuk2 orang pon jadi laa.sedeehh..dasar otak cacat.sekian..

    • isteri zed zaidi

      September 25, 2012 at 1:44 am

      ———-kau kenapa senah???? dah perasan alim sgt ka puiii! ———–

  2. mak jenab cantik

    September 25, 2012 at 12:43 am

    i think abg nara kene tapis la komen2 yang mengutuk2 ni… asyik nak kutuk mengutuk… yang tak berkait pun timbul… cerita pasal ziana zain.. kuarnya komen ngutuk yuna…kuar diana amir yang takde kene mengena. timbul plak fitnah2 lain.. tapis la abg nara… dah sampai macam2 fitnah kuar ni… macam abg nara bersubahat pulak menyebar fitnah…. ye tau benda2 camni la yang naikan reader blog ni… tapi blog2 jugak… buat ape wujudkan blog kalau jadi medan timbulkan fitnah.. wujudkan rasa dendam..tempat kutuk mengutuk.. takut tak pasal2 la abg nara pun dapat dosa kering… fikir2kan la abg nara…

  3. Anonymous

    September 24, 2012 at 11:25 pm

    mana ade manusia dlm dunia ni maintain muda mcm 20,30-an…sedar2 la siket ZZ…make up, suntik mcm mane pon ade nampak pelik…ada paham???

    • la...la...la.....la....................

      September 25, 2012 at 12:48 am

      Jakun….jakun….jakun…..tenuk….tenuk….tenuk….kera….kera…kera……… siapa yg mengutuk zz mmg sah mulut puaka….kha..kha…kha……………….

    • zura

      September 25, 2012 at 3:51 pm

      muda dimuke… kedut dikaki..ekekkekee

  4. Yuna Artis Muka Kampong Katanya Urban Sangat La

    September 24, 2012 at 10:31 pm

    I hate Yuna…

    • muka kampung pun comel

      September 25, 2012 at 1:39 am

      i hate u

  5. tatam

    September 24, 2012 at 10:14 pm

    napa x suke yuna???

    • Yuna Pakai Tuala Warna Warni Di Kepala

      September 24, 2012 at 10:34 pm

      sebab Yuna pakai ‘towel’ di kepala kot…hehehehehe

    • Anonymous

      September 25, 2012 at 1:38 am

      sebab dia inyanyi ikut hidung

Loading...