November 14th, 2012

Wow. Terkagum sebentar Abang Nara melihat keanggunan Ziana Zain dalam baju kebaya merah menyala ini. Memang cantik sangat-sangat. Nampak classy dan meletup. Gambar ini diambil ketika Ziana Zain menghadiri pertandingan Miss Kebaya Slimworld 2012.

ziana zain kebaya

Cantik kan? Nampak gayanya memang berkesan sungguh terapi Slimworld kepada Ziana Zain. Badan masih nampak macam anak dara. Pasti wanita-wanita di luar sana jeles melihat kecantikan badan Ziana Zain. Abang Nara pun masih tak mampu untuk menghantar isteri ke Slimworld. Kena simpan duitlah nampak gayanya selepas ini.

ziana zain kebaya

8 lagi gambar terbaru Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Blackpepper Production.

telekung travel

P.S: Untuk pemborong yang berminat membeli telekung travel di atas secara pukal, sila hantarkan email ke [email protected]. Minimum order adalah sebanyak 10 unit. Untuk info lanjut boleh layari Facebook Gudang.My.

ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya
ziana zain kebaya


41 responses to “(10 GAMBAR)Ziana Zain Anggun Bergaya Dengan Kebaya Merah”

  1. oiii says:

    teruja gak la nak tgk fesyen kebaya nya,tp takde langsung rupa kebaya.baru ingat nk tiru buat pakai raya taun depan.haha

  2. oldmanstyle says:

    Cantiknya Ziana Zain..teringat masa duet ngan ZZ tahun lps kt hotel Shang Ri La, Penang..Lagu Sandarkan Pada Kenangan nyanyian Jamal & Sarah..Fuh, suara ZZ mmg best..tgk depan2 mmg lawa sgt kak ZZ..tq

  3. sarang says:

    cntiknya….suatu ari nnt nk tg0k ziana bertudung..insyaAllah…

  4. Anonymous says:

    kebaya hotak ko….

  5. kebaye merah says:

    KEBAYE???!!

Loading...