Written by AbangNara | December 26th, 2013

Serius comel sangat Lisa Surihani pakai topi penutup kepala kerana ingin menahan kesejukan yang sedang melanda kota London. Cute sangat-sangat. Teringat kenangan Abang Nara ketika belajar di Korea dulu. Masa winter memang sejuk tak ingat punya. Nak keluar rumah pun malas. Asyik berselimut je. Hehehe.

lisa surihani di london

Pasti Lisa dan Yusry seronok menghabiskan masa hujung tahun di kota London. Sekali sekala bercuti selepas penat bekerja sepanjang tahun apa salahnya kan? Inilah “reward” untuk diri sendiri. Boleh kira ini sebagai honeymoon jugaklah untuk Lisa dan Yusry. Hehe.

lisa surihani di london

Buat Lisa dan Yusry, teruskan memakai baju tebal sepanjang berada di London. Jangan demam atau selsema pulak. Semoga selamat pulang kelak. Lagi beberapa gambar pasangan suami isteri di kota London dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Rebat Touch N go bernilai RM49 juta tidak dituntut

lisa surihani di londonlisa surihani di london
lisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di londonlisa surihani di london

66 responses to (10 GAMBAR)Yusry & Lisa Surihani Di London

  1. dino says:

    omey angat…moga2 cepat dpt baby ^^

  2. hanim says:

    lisa ni lps kawen ngn yusry dah lebih kebaratan life nyer…ketimuran nyer udah tiada mcm dulu…kennnn

    • minah says:

      xpun sama je aku tgk

    • mak temah gojes says:

      Celah mane yg nmpk mcm kebaratan 2 kak hanim oii? Aku tgk lisa ni just x diberi hidayah utk bertudung jer..pakaian die sopan jer..xde lah terjojol n tersembul mcm artis2 lain 2…

      • norfarhanis says:

        lisa and yusry still the sweetest couple in the world. lantaklah orang nak cakap apa pon, yang penting dorang tak cepat melatah dengan cacian korang. lagi satu, lisa takdelah seksi mana kalau nak dibandingkan dengan artis2 perempuan yang lain. walaupon dia tak pakai tudung, tapi dia still tutup mana2 yang patut. and aku tak pernah pon nampak lisa pakai skirt or blouse yang atas dri lutut. so, berhentilah nk judge orang.

    • pening says:

      klu x suke mmg akan carik gk keburukkan…xde kebaratan pon aku tgk…lisa tu mmg b4 kawen jenis english speaking…pakaian pn mmg gitu je…de certain ocassion bru die pki kurung…sudah2 le…

  3. Anonymous says:

    Owh..ok…

  4. kiki lala says:

    waa… comelnya lisa.. lebih-lebih lagi topi tuh

  5. mayo says:

    comel nya lisa ~

    • lola says:

      ala..time2 ni org2 kaya memang pakat2 pi london..BOXING DAY kannn….
      teringin jugak..tapi apakan daya..ku rakyat biasa sajoo :(

    • Neelofa says:

      urm, biasa2 je..
      boring la~

    • Olga says:

      DAH BERAPA KALI HONEYMOON X HAMIL2 GAK LISA NI,YUSRY NI ADA MASALAH LA NI GAY KOT

      • peanut says:

        olga, x baik main tuduh2. lisa tu ada perjanjian dgn syarikat dot dot dot, dia x leh beranak dulu. perjanjian tu dia buat masa masih single. kena tunggu la.. nnti anak dia mesti comel cam mereka. muka pun sama je.. tgk senyuman mereka, cam sama jer..cam sama jer…

        • u give peanut u get monkey says:

          well i dont think lisa is that stupid` when she’s married definitely the contract will be nuled cos the contract was signed when she was single, its different case, y must be an ignorant n self-claimed holier than thou fans when u can see obviously wat is it all about`- just blom rezeki je le, takyah nk buat alsan untuk lisa cakp yg bind by contract xleh beranak..bodo jer punya statement!

        • dato'S says:

          nak cakap english, english terosla ! jgn nak poyo!

      • minah jambu merah biru says:

        helo olga ! bukan yusry ada masalahhhhh….dorang laki bini ni tk pandai la bila kt atas katil gak nyeeeeeeeee babtu la susah sangat dorang nk dapat anakkkkkk…..cuba skali2 kt atas katil tu tukar2 position mesti jadi punyeee…dorang laki bini ni kaku gak Nye masa time gitu gitu tk focus ! tkpe la mungkin bila dorang laki bini ni dh balek dari London besar kemungkinan lisa akan ngandong Aminn….

    • Karim Bin Zema says:

      comelnya yusri. -__-

    • apa pun tak bley says:

      Nara ni kalau ada artis g ke luar negara mesti dia kan kata “Teringat kenangan Abang Nara ketika belajar di Korea dulu”. Boringggg… Sudah2 lah nara org lain pun belajar kt sana gak.. Aku pun dh penah pegi korea n Australia.. Kalau ade yang nk unlike komen aku pun ade aku kesaahhh…

      • kacang says:

        dah dia belajar kat sana, mesti la rindu. dia belajar kat sana bukan seminggu dua. tapi bertahun kot. kalau tak rindu, macam x logik pulak. eh aku sokong nara ke? tak hokeyyy..

    • sali says:

      lisa rambut karat, seluar ketat xde plak org nk komen ye? owh..kalo lisa buat apa pon semuanya betul…..