(10 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Popular Di Majlis Anugerah Most Glam & Most Stylish 2012

Hiburan

(10 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Popular Di Majlis Anugerah Most Glam & Most Stylish 2012

Majalah GLAM dan GLAM Lelaki adalah antara 2 buah majalah yang paling popular di Malaysia. Kalau tak silap Abang Nara, setiap tahun pihak GLAM akan mengadakan majlis anugerah Most Glam & Most Stylish untuk selebriti-selebriti popular Malaysia.

most glam

Advertisement

Di antara selebriti yang hadir ialah Izara Aishah, Ummi Nazeera, Rosyam Noor, Sazzy Falak dan ramai lagi. Kesemuanya hadir dengan pakaian yang super duper glamour. Memang cantik menarik dan tertarik sungguh.

most glam

Diharap tahun depan pihak GLAM sudi menjemput Abang Nara. Bolehlah tangkap gambar yang lebih cantik untuk pembaca BeautifulNara. Lagi 8 keping gambar yang diambil daripada Instagram dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Prank paling dasyat di dalam lif.

Advertisement

most glam
most glam
most glam
most glam
most glam
most glam
most glam
most glam

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

103 Comments

  1. abba abba

    November 30, 2012 at 3:44 pm

    misz nina paling tak glam!!!

  2. sembotok

    November 30, 2012 at 12:13 pm

    pada aku kecantikan melayu asli ada pada wajah ummi nazeera. lebih cantik,manis & menawan dr fazura the fake tu.takyah nk ejas2 idung bg mancung.lalala..aku rasa mesti remy ishak skrg termenyesal break ngn ummi.ahak…

  3. zombie vs plant

    November 30, 2012 at 11:53 am

    npe ummi nazeera mkin cantik nih…suke2!!berlakon pn bess

  4. MimiLoma

    November 30, 2012 at 9:18 am

    Kenapa muka Ummi Nazeera tu lain semacam, lagi2 tang hidung… teknik make-up ker? Hmmmm…

  5. durian

    November 30, 2012 at 8:58 am

    first sekali aku nak ckp la..udah2 la mengata mengutuk..semua blog hiburan kome nak kutuk..kamu buka blog hiburan, pastu nak kutuk bagai..Actually kamu semua arapkan mcm mana yer?Buka blog hiburan, diorang pakai bju jubah, bertadarus?Aku naik muak kot baca komen2 org dok kutuk seksi, dedah aurat, tayang body,pakai cm nak telanjang,xsedar diri, etc.Buat pengetahuan kamu semua,cuba fikir, diorng tuh sape eh?Diorang tuh ARTIS! ape mksud artis?Cuba selidik skit..Artis mmg kehidupan diorng mmg mcm tuh, MOSTLY dedah aurat, bergaul bebas laki perempuan,pegang sana sini,melalak kat pentas,etc..Mmg xsemua artis mcm tuh n alhamdullh pada yg berubah.. Tp kamu semua arap artis di malaysia nie semua tutup aurat and bergaya sopan santun ker??..Hello, come on la..sedar la skit..susah la kot nak jadi seperti yg kamu semua arapkan ..If kamu semua arapkan semua tuh berlaku, that means tak kan ada dunia hiburan di Malaysia nie..Biler takder dunia hiburan, so x la artis…Sebabnya,the real muslim/muslimah takkan ingin terjebak dlm dunia artis…So drp kamu semua mengutuk (or bhasa elok skit, i bukan mengutuk, tp menasihati sesama islam) better doakan semua artis berubah, and dunia hiburan n artis nie dilupuskan..Amcam?

Loading...