(10 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Di Fashion Show 5 Stars

Hiburan

(10 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Di Fashion Show 5 Stars

Antara kehadiran selebriti yang tidak disangka-sangka ketika fashion show busana Hari Raya daripada 5 Stars designer ialah Fauziah Latiff. Kehadiran Jee sememangnya agak mengejutkan setelah agak lama tidak tampil di khalayak ramai. Abang Nara seakan-seakan tidak percaya apabila melihat wajah Jee yang masih nampak muda seperti tidak dimakan usia.

jee

Advertisement

Selain Jee, Zaquan Adha dan isterinya, Ayu Raudhah turut membuat penampilan istimewa. Malah Zaquan turut menjadi salah seorang model catwalk untuk busana Hari Raya 5 Stars. Ramai wanita yang hadir seolah-olah gugur jantung melihat kehenseman Zaquan membuat catwalk.

aidil

8 lagi gambar sekitar fashion show busana Hari Raya daripada 5 Stars dengan membaca entri ini sepenuhnya.

jee

Advertisement

P.S: Abang Nara selama ini memang teringin gila nak ada buku cek. Bukan apa, selalu orang-orang kaya dalam drama atau movie memang suka gunakan cek untuk buat bayaran. Keinginan Abang Nara tercapai jua apabila Citibank Ready Credit turut menyediakan perkhidmatan cek. Abang Nara dah berjaya bayar bil Astro guna cek minggu lepas. Fuh ~~ Terasa macam orang kaya sebentar. Hehehe ~~

jee
jee
jee
jee
jee
jee
jee

jee

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

80 Comments

  1. wanG

    July 15, 2012 at 12:38 pm

    suka suka suka…nak gambar lagiii bole?

  2. man

    July 13, 2012 at 6:28 pm

    i like ayu & husband….tak faham kenapa ramai orang dengki dgn couple ni,..

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      July 14, 2012 at 9:45 am

      pasalllllllllllll dorang dua ni kn yg bawak lari laki nye rita si aidil keluar dari rumah rita kau tk tau ke !!!!!!!!!! lembab nye kepala hotak kau !!! huh !!! > anak antu anak nyonya dh tau lagi nk tanye !!!

    • Arini Eva

      July 24, 2012 at 12:11 am

      saya pun spendapat dgn awk…ttg gosip yg kata ayu dgn zaquan yg cuba runtuhkan rumah tangga rita dgn aidil tu blom tentu betol…kita xpyh nk judge org la kan…biar Allah je tentukan smua tu…Apa yg elok kita ambik apa yg xelok kita tolak mentah2…

  3. hikhik

    July 13, 2012 at 6:16 pm

    abg yg tepi skali pakai baju biru tuh knpe…cam malu2 jek nk posing…hikhik…

  4. entahla

    July 13, 2012 at 4:24 pm

    dlm byk2 bj raya yg ning baizura je ok kot pakai ms nak beraya umah saudara mara…kalo yg lain tu mcm tak sesuai jer takkan nak beraya pakai skirt or suar ketat lak…kang tak psl2 dpt sound dr makcik pakcik…org yg duk overseas pun blk beraya tau pakai bj kurung baju mly…inikan pulak yg dok dlm negara je

    • Anonymous

      July 13, 2012 at 4:31 pm

      ko penah duduk oversea ke? kesiannnnyeeee

  5. cheetah

    July 13, 2012 at 3:26 pm

    baju ning cantik! like100x!

Loading...