Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Sekitar Malam Gelanggang Akhir Raja Lawak 6

Rasanya semua orang sudah tahu yang kumpulan Shiro telah dinobatkan sebagai johan Raja Lawak 6 sekaligus membawa pulang RM100,000. Hadiah yang sangat lumayan. Berkesempatan menonton final Raja Lawak 6 secara live, Abang Nara agak terkejut dengan sambutan hangat yang diberikan. Tak sangka masih ramai yang mengikuti program ini walaupun sudah dialihkan ke saluran berbayar iaitu Astro Warna.

raja lawak 6 juara

Advertisement

Jozan seperti biasa tidak mengecewakan penonton-penonton dengan lawak selamba mereka. Dan semasa commercial break, Johan turut menghiburkan penonton yang hadir dengan alunan piano. Abang Nara sungguh tak sangka Johan pandai main piano. Memang berbakat besar betul si Johan ini.

Layankan lagi 9 keping gambar sekitar gelanggang akhir Raja Lawak 6 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Ryaniez Moment Photography yang sudi berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara.

P.S: Kisah inspirasi jutawan yang bernama Tony Fernandes

Advertisement

raja lawak 6 juara

raja lawak 6 juara

raja lawak 6 juara

raja lawak 6 juara

raja lawak 6 juara

raja lawak 6 juara

raja lawak 6 juara

raja lawak 6 juara

raja lawak 6 juara

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 Comments

  1. aku x gile jadik 1st

    March 20, 2012 at 9:37 am

    rambut johan tu lawo.tapi mintak2 jangan jadik spekulasi macam rambut fazley sudah..blh buat mandi wajib ke..erk..opsss!!

  2. hyde

    March 19, 2012 at 6:43 pm

    aku mmg tak pnah miss RL tiap minggu tapi 3 minggu terakhir nie aku asyik tengok ulangn dan tengok live sbb dok ralit layan THE LORD OF THE RING kat tv 2… mm.. walaupun ader koleksi cd original tapi tetap syok layan kat tv.. anyway johan mmg stylo mlm tue..

    • Anonymous

      March 22, 2012 at 4:18 pm

      raja lawak ade CD original kew?????

  3. saya

    March 19, 2012 at 10:46 am

    Assalam & salam sejahtera. sy ni peminat setia program RL ni. kemenangan smua peserta mlm tu mmg kene btol dgn expectation sy. tp sy pelik la, kenapa ade sorg manusia yg komen di atas tu SANGAT2 emosional? kurang waras ke ape? tak penah plak sy denga org2 Malaysia ni kutuk2 org dr Sabah yg bertanding dlm ape2 program realiti o wat so eva. (or mayb sy yg ketinggalan?). jangan la emo lebih bro. asal lu mane langsung tak de kene mengena dgn rezeki yg lu dpt. ke lu ni jenis yg tak percaya pd rezeki Tuhan? suke ati lu la bro nk ckp pe. tp kenyataannya, lu ni emo n tak matang langsung. juz enjoy the show, tak perlu emosional,.,

  4. me myself

    March 19, 2012 at 9:14 am

    rasanya this year final raja lawak the best dr yg previous2 year…dr mula sampai abis..kelakar jer…congrats astro n congrats pd pemenang.jozan kna maintainkan dlm program ni kalo nk rating mantap!

  5. yanie

    March 19, 2012 at 9:12 am

    cayalah…mmg shiro ptt jd juara…prsmbhan best setiap mggu….mgkin shahrl da biasa blakon….sbb 2 slamber je…suke tgk dia dalam cter super lwak fc…

Loading...
To Top