January 5th, 2018

Penyanyi Indah Ruhaila, 30, sah bergelar isteri kepada Ahmad Shariff Ahmad Taufik dengan sekali lafaz pada pada 24 Disember lepas. Majlis pernikahan dan perkahwinan mereka dilangsungkan secara tertutup, tanpa menjemput pihak media untuk menghormati permintaan keluarga kedua-dua belah pihak.

Untuk pengetahuan anda, kisah cinta Indah dan Shariff seperti drama Korea Oh My Venus, kerana perkenalan Indah dan Shariff pada mulanya ialah menggunakan khidmat pemuda 36 tahun itu sebagai jurulatih peribadinya di gimnasium milik Shariff.

Mereka bercinta tidak lama sebelum membuat keputusan melangsungkan pernikahan.

Ikuti gambar-gambar bulan madu Indah dan Shariff di Belanda dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Nampak romantik sekali pasangan ini. Tahniah diucapkan kepada Indah dan Shariff semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com


21 responses to “(10 GAMBAR) Sekitar Bulan Madu Romantis Indah Ruhaila Dan Suami Di Belanda”

  1. Anonymous says:

    Indah ni bru gk putus tunang kn..dlu gosip2 psl ade kekasih lain aka jurulatih fitness.. now dh jd suami..

  2. daon kesom says:

    Yg korang bising2 nipis tebal salji ni rilex aaaa…ada lg sorang yg buat kelakar. Elvinu yg sambut new year pun pkai bra tali benang je, kalo kat belanda ni confirm la telanjang bulat ye tak sambil menngepit pepet yg rabak? Dia sure ckp lg….i nak jd diri sendiri..

  3. Tk says:

    Tak kenal? Kome Google ler John Cena wrestler dan ADDAMS FAMILY original series 1960s. Ada satu aktor tu or Tanya opah ko ya

  4. biasa je typical muka jantan mlyu, takpe la tak kcak pun asalkan bertangungjawab nampak mcm baik je, aku tak nak kecam, lain klau mcm si sahir babun tu, penipu btul

  5. Anonymous says:

    TAK KENAL!

Loading...