Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR) Sekitar Bulan Madu Romantis Indah Ruhaila Dan Suami Di Belanda

Penyanyi Indah Ruhaila, 30, sah bergelar isteri kepada Ahmad Shariff Ahmad Taufik dengan sekali lafaz pada pada 24 Disember lepas. Majlis pernikahan dan perkahwinan mereka dilangsungkan secara tertutup, tanpa menjemput pihak media untuk menghormati permintaan keluarga kedua-dua belah pihak.

Untuk pengetahuan anda, kisah cinta Indah dan Shariff seperti drama Korea Oh My Venus, kerana perkenalan Indah dan Shariff pada mulanya ialah menggunakan khidmat pemuda 36 tahun itu sebagai jurulatih peribadinya di gimnasium milik Shariff.

Advertisement

Mereka bercinta tidak lama sebelum membuat keputusan melangsungkan pernikahan.

Ikuti gambar-gambar bulan madu Indah dan Shariff di Belanda dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Advertisement

Nampak romantik sekali pasangan ini. Tahniah diucapkan kepada Indah dan Shariff semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. Anonymous

    January 5, 2018 at 8:41 pm

    Indah ni bru gk putus tunang kn..dlu gosip2 psl ade kekasih lain aka jurulatih fitness.. now dh jd suami..

  2. daon kesom

    January 5, 2018 at 7:42 pm

    Yg korang bising2 nipis tebal salji ni rilex aaaa…ada lg sorang yg buat kelakar. Elvinu yg sambut new year pun pkai bra tali benang je, kalo kat belanda ni confirm la telanjang bulat ye tak sambil menngepit pepet yg rabak? Dia sure ckp lg….i nak jd diri sendiri..

  3. Tk

    January 5, 2018 at 4:33 pm

    Tak kenal? Kome Google ler John Cena wrestler dan ADDAMS FAMILY original series 1960s. Ada satu aktor tu or Tanya opah ko ya

  4. benci shahir babun

    January 5, 2018 at 4:13 pm

    biasa je typical muka jantan mlyu, takpe la tak kcak pun asalkan bertangungjawab nampak mcm baik je, aku tak nak kecam, lain klau mcm si sahir babun tu, penipu btul

  5. Anonymous

    January 5, 2018 at 4:10 pm

    TAK KENAL!

Loading...
To Top