January 5th, 2018

Penyanyi Indah Ruhaila, 30, sah bergelar isteri kepada Ahmad Shariff Ahmad Taufik dengan sekali lafaz pada pada 24 Disember lepas. Majlis pernikahan dan perkahwinan mereka dilangsungkan secara tertutup, tanpa menjemput pihak media untuk menghormati permintaan keluarga kedua-dua belah pihak.

Untuk pengetahuan anda, kisah cinta Indah dan Shariff seperti drama Korea Oh My Venus, kerana perkenalan Indah dan Shariff pada mulanya ialah menggunakan khidmat pemuda 36 tahun itu sebagai jurulatih peribadinya di gimnasium milik Shariff.

Mereka bercinta tidak lama sebelum membuat keputusan melangsungkan pernikahan.

Ikuti gambar-gambar bulan madu Indah dan Shariff di Belanda dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Nampak romantik sekali pasangan ini. Tahniah diucapkan kepada Indah dan Shariff semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com


21 responses to “(10 GAMBAR) Sekitar Bulan Madu Romantis Indah Ruhaila Dan Suami Di Belanda”

  1. Tk says:

    Memang ada iras John Cena wrestler tu. Somehow bila tenguk lagi, he remnds me of that actor dalam original serie Addams family tu. Boleh ler berlakon aksi ala Van Damme ke,

  2. Anonymous says:

    Bang Sajat..skrg winter..memang sejuk giler….

  3. Tk says:

    Muka cantik tapi kening tu why look so fake?. Mcm kening tatoo nyonya bini bos aku dulu! Klu pun ko nk edit dan mekap muka dlm foto tu. Pilih la app yg sesuai.

  4. Bang Sajat says:

    Kelakar la laki u ni pegi honeymoon pakai jaket tebal bagai siap bulu2 padahal kat sane xsejuk sgt pon..xpanas ke bang? mesti pes time pegi oversea ingat salji mencurah2..hahaha

    • safiey says:

      Ko yang kelakar. sah-sah bulan december smpai februari musim winter. ko dah kenapa nak pakai baju nipis time winter. lepas Christmas ni lagi ah terok cuaca. lain kali nak comment jangan nampak sangat diri marhain. bodoh

    • jijah martopoh saodah says:

      kebodohan maha agong si Bang Sajat tue..

    • minah jambu say NO to drugs says:

      bang sajat tu dia memang mengong sejok2 snow nak pakai baju t je ke ?? boleh beku tetek tau ! huh !

    • Anonymous says:

      untuk pengomen yang gelar diri bang sajat

      nak komen tapi bodoh..cuba duduk diam korek taik idung saja.
      stupid.

  5. lol says:

    kt oh bulan kata muka laki dia mcm john cena… ehhh mn ada… lain nau2

Loading...