Written by serenity | January 5th, 2018

Penyanyi Indah Ruhaila, 30, sah bergelar isteri kepada Ahmad Shariff Ahmad Taufik dengan sekali lafaz pada pada 24 Disember lepas. Majlis pernikahan dan perkahwinan mereka dilangsungkan secara tertutup, tanpa menjemput pihak media untuk menghormati permintaan keluarga kedua-dua belah pihak.

Untuk pengetahuan anda, kisah cinta Indah dan Shariff seperti drama Korea Oh My Venus, kerana perkenalan Indah dan Shariff pada mulanya ialah menggunakan khidmat pemuda 36 tahun itu sebagai jurulatih peribadinya di gimnasium milik Shariff.

Mereka bercinta tidak lama sebelum membuat keputusan melangsungkan pernikahan.

Ikuti gambar-gambar bulan madu Indah dan Shariff di Belanda dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Nampak romantik sekali pasangan ini. Tahniah diucapkan kepada Indah dan Shariff semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to (10 GAMBAR) Sekitar Bulan Madu Romantis Indah Ruhaila Dan Suami Di Belanda

  1. lol says:

    kt oh bulan kata muka laki dia mcm john cena… ehhh mn ada… lain nau2

    5

    0
    • jijah martopoh saodah says:

      muke laki dia mcm amran tompel

      8

      0
    • Anonymous says:

      TAK KENAL!

      3

      1
    • minah jambu say NO to drugs says:

      belanda kira ok jugak cantek tempat dia tapi sejok la skarang ni al maklom la cnow… sepupu minah jambu separoh ada kt vancouver yg lagi separok ada kt dubai ishhhhhh tk ingat nak balek dorang2 ni ..

      0

      3
  2. Bang Sajat says:

    Kelakar la laki u ni pegi honeymoon pakai jaket tebal bagai siap bulu2 padahal kat sane xsejuk sgt pon..xpanas ke bang? mesti pes time pegi oversea ingat salji mencurah2..hahaha

    0

    28
    • safiey says:

      Ko yang kelakar. sah-sah bulan december smpai februari musim winter. ko dah kenapa nak pakai baju nipis time winter. lepas Christmas ni lagi ah terok cuaca. lain kali nak comment jangan nampak sangat diri marhain. bodoh

      45

      0
      • jijah martopoh saodah says:

        kebodohan maha agong si Bang Sajat tue..

        10

        0
      • minah jambu say NO to drugs says:

        bang sajat tu dia memang mengong sejok2 snow nak pakai baju t je ke ?? boleh beku tetek tau ! huh !

        4

        0
      • Anonymous says:

        untuk pengomen yang gelar diri bang sajat

        nak komen tapi bodoh..cuba duduk diam korek taik idung saja.
        stupid.

        0

        0
  3. Tk says:

    Muka cantik tapi kening tu why look so fake?. Mcm kening tatoo nyonya bini bos aku dulu! Klu pun ko nk edit dan mekap muka dlm foto tu. Pilih la app yg sesuai.

    5

    0
  4. Anonymous says:

    Bang Sajat..skrg winter..memang sejuk giler….

    4

    0
  5. Tk says:

    Memang ada iras John Cena wrestler tu. Somehow bila tenguk lagi, he remnds me of that actor dalam original serie Addams family tu. Boleh ler berlakon aksi ala Van Damme ke,

    2

    1
  6. Anonymous says:

    TAK KENAL!

    0

    0
  7. biasa je typical muka jantan mlyu, takpe la tak kcak pun asalkan bertangungjawab nampak mcm baik je, aku tak nak kecam, lain klau mcm si sahir babun tu, penipu btul

    4

    0
  8. Tk says:

    Tak kenal? Kome Google ler John Cena wrestler dan ADDAMS FAMILY original series 1960s. Ada satu aktor tu or Tanya opah ko ya

    1

    0
  9. daon kesom says:

    Yg korang bising2 nipis tebal salji ni rilex aaaa…ada lg sorang yg buat kelakar. Elvinu yg sambut new year pun pkai bra tali benang je, kalo kat belanda ni confirm la telanjang bulat ye tak sambil menngepit pepet yg rabak? Dia sure ckp lg….i nak jd diri sendiri..

    4

    0
  10. Anonymous says:

    Indah ni bru gk putus tunang kn..dlu gosip2 psl ade kekasih lain aka jurulatih fitness.. now dh jd suami..

    0

    1
  11. melati says:

    ” Indah nama dari Rupa..!!! ..tu jew

    5

    1