February 1st, 2012

Walaupun nama Neelofa meletup macam bom atom tahun lepas, filem Azura ini adalah penampilan pertamanya di layar perak. Rasanya tahun 2012 ini ada 3,4 filem jugak yang akan dibintangi oleh Neelofa. Dan dengar-dengar orang kata, lakonan Neelofa dalam filem Azura agak outstanding. Tahniah Abang Nara ucapkan.

neelofa azura

Lagi 9 keping gambar Neelofa semasa malam gala tayangan filem Azura 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Syoknyegambar.

neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura


155 responses to “(10 GAMBAR)Neelofa Di Malam Gala Tayangan Filem Azura 2011”

  1. Siti Kepoh says:

    Salam ! Kenapa nak kutuk Lofa artis kesayangan saya. Tau tak kau orang lagi di kutuk lagi murah rezekinya . Kan sy dah kata media memang suka orang sexy supaya laku suratkhabar mereka. Insya Allah nanti dia kahwin dia akan pakai tudung dan tak sexy lagi – Tgk hari jadinya yg baru keluarga nya kebanyakan pakain muslimah. Anyway kalau Lofa pakai kasut http://bit.ly/t6wRBW cam ni Cantik tak ?

  2. nara oh nara says:

    geng cari=NARA die je yang bleh post cite kat blog ni,ko brani buat ar nara,siap ko kena dgn tengku!!!

Loading...