Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Neelofa Di Malam Gala Tayangan Filem Azura 2011

Walaupun nama Neelofa meletup macam bom atom tahun lepas, filem Azura ini adalah penampilan pertamanya di layar perak. Rasanya tahun 2012 ini ada 3,4 filem jugak yang akan dibintangi oleh Neelofa. Dan dengar-dengar orang kata, lakonan Neelofa dalam filem Azura agak outstanding. Tahniah Abang Nara ucapkan.

neelofa azura

Advertisement

Lagi 9 keping gambar Neelofa semasa malam gala tayangan filem Azura 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Syoknyegambar.

neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura
neelofa azura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

155 Comments

  1. Siti Kepoh

    February 17, 2012 at 7:50 am

    Salam ! Kenapa nak kutuk Lofa artis kesayangan saya. Tau tak kau orang lagi di kutuk lagi murah rezekinya . Kan sy dah kata media memang suka orang sexy supaya laku suratkhabar mereka. Insya Allah nanti dia kahwin dia akan pakai tudung dan tak sexy lagi – Tgk hari jadinya yg baru keluarga nya kebanyakan pakain muslimah. Anyway kalau Lofa pakai kasut http://bit.ly/t6wRBW cam ni Cantik tak ?

  2. nara oh nara

    February 11, 2012 at 9:33 pm

    geng cari=NARA die je yang bleh post cite kat blog ni,ko brani buat ar nara,siap ko kena dgn tengku!!!

    • dt

      February 13, 2012 at 11:22 am

      tahu tkpe?? nympah plak aku ng GENG CARI yg ugut2 org tuh…tengku, saman dia tengku..hahahahahahahahaha……

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top