(10 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Yusry Dan Lisa Surihani

Hiburan

(10 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Yusry Dan Lisa Surihani

Abang Nara sanggu tak makan masakan Pak Engku hanya untuk memastikan anda semua dapat melihat gambar majlis resepsi perkahwinan Yusry dan Lisa Surihani secara ekslusif daripada PICC. Buat masa ini, Abang Nara sharekan 10 sahaja terlebih dahulu. Bakar line orang kata.

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

Advertisement

Lagi 9 gambar sekitar resepsi pengantin baru ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

gambar resepsi perkahwinan lisa dan yusry

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

254 Comments

  1. RARA

    February 27, 2012 at 7:41 pm

    YG KOMPLEN BANYAK TU SEBENARNYA JELOUSSSSSSSSSSSS……

    ANYWAY CONGRATS TO BOTH OF THEM….HOPE HAPPYLY EVER AFTER..

    DAPAT ANAK BERDOZEN-DOZEN.

    TAK MO CERAIBERAI…

  2. kike

    February 27, 2012 at 7:39 pm

    eeeeee abg nara ni x reti amek gambar la…smua masam je gmbr…amek la time die tgh senyum..tu pon nak ajar.

  3. nina

    February 27, 2012 at 6:41 pm

    awat la crown lisa tu senget. hahaha. kelakar plak raseny tgk gmbr dorang. baju nk tiru ala2 kate. adoyai, sape designer die? idea da kering ke? ;P

  4. senyum

    February 27, 2012 at 6:38 pm

    sedih tengok gambar ni.. bukan apa. kita dah biasa tengok gambar Lisa n Yusry senyum. sekali dlm ni mostly gambar dia mcm tak senyum. ingat kan candid ke. kalau bukan official photographer faham la. ni alahai cam sedih lak aku tengok. ke sebab nebes? gabra.. cer tengok kalau gambar Lisa dlm magazine. sweet..n crown n rambut dia errr cam tak kemas lak… sian Lisa. mekap ok dah.. kut ada gambar lain ke.. aduhai. apa pun tahniah

  5. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    February 27, 2012 at 5:22 pm

    kenape muka lisa macm sedih? ai orang kawin suka n hepy tapi kali ni kenape sedih ni lisa? ha lisa? yusri ganas sangat ke?

Loading...