(10 GAMBAR)Majlis Pernikahan Farid Kamil Dan Diana Danielle

Hiburan

(10 GAMBAR)Majlis Pernikahan Farid Kamil Dan Diana Danielle

Diharap anda dapat bersabar sehingga Abang Nara mendapat gambar majlis pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle yang lebih berkualiti tinggi. Buat masa ini, layankan dulu beberapa keping gambar daripada telefon Abang Nara untuk anda.

gambar nikah diana danielle

Advertisement

Majlis pernikahan telah berlangsung dengan sederhana di Hotel Flamingo. Cantik sangat sebab ianya dilakukan di tepi tasik. Semoga Farid Kamil dan Diana Danielle akan berkekalan menjadi suami isteri sehingga akhir hayat dan dirahmati dengan anak yang ramai.

gambar nikah diana danielle

8 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

gambar nikah diana danielle

gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle

gambar nikah diana danielle

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

161 Comments

  1. Mak Jemah nak masuk Juara Lagu dgn lagu barunya Cak Cak Pong

    November 5, 2012 at 8:57 am

    sweet couple…faridddddddddddddddddddddddddddddddddd..huhuhu..takpelah mak jemah ucapkan selamat pengantin baru

  2. Anonymous

    November 5, 2012 at 8:04 am

    kenapa nak pertikaikan baju nikah die? salah ke? rujuk balik rukun nikah..de ke masuk bab pakaian? kalo de, sila kemuka kan..pasal solat sunat..antara dia dan Allah, kita manusia yang sama kerdil mcm die jugak xboleh nak pertikaikan.. peace no war! saling mengingati sesama kite je termasuk diri aku sendiri… :P

  3. min omar

    November 5, 2012 at 7:57 am

    Rumah dah siap,pahat masih berbunyi.
    Dalam apa-apa majlis yang telah selesai,tak sah kalau tidak digunakan peribahasa ini. Nanti kena kat majlis kita nanti baru kita tahu perasaan orang macam Diana & Farid ni.
    Semoga hidup mereka & kalian diberkati Allah.

  4. alahaiii

    November 5, 2012 at 7:23 am

    baju dia sesuai ke tak dia pedulik hape. kalau dah cantik takyah pakai baju sarat sangat. Yang penting tak seksi dannnnn bertudung.

    congrats farid & diana!

  5. Ratu

    November 4, 2012 at 11:45 pm

    Bab kaki msa sujud tu klu td korg tgk video yg disiar kt astro psal perkahwinan diorg.., korg akan nmpk yg kdudukan jari kaki farid tu cecah lantai msa sujud. Mgkin msa gmbr diambil dia bru nk sujud…

Loading...