Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Majlis Pernikahan Farid Kamil Dan Diana Danielle

Diharap anda dapat bersabar sehingga Abang Nara mendapat gambar majlis pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle yang lebih berkualiti tinggi. Buat masa ini, layankan dulu beberapa keping gambar daripada telefon Abang Nara untuk anda.

gambar nikah diana danielle

Advertisement

Majlis pernikahan telah berlangsung dengan sederhana di Hotel Flamingo. Cantik sangat sebab ianya dilakukan di tepi tasik. Semoga Farid Kamil dan Diana Danielle akan berkekalan menjadi suami isteri sehingga akhir hayat dan dirahmati dengan anak yang ramai.

gambar nikah diana danielle

8 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar nikah diana danielle

Advertisement

gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle

gambar nikah diana danielle

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

161 Comments

  1. nurul

    November 5, 2012 at 4:57 pm

    sangat cantik..tahniah

  2. Anonymous

    November 5, 2012 at 1:35 pm

    Moga org lain kalau buat nikah cam ni solat sunatnya tu dalam bilik lah ye. Bukan nak mengata mengumpat, tak berapa sesuai solat sunat kat tengah2 pdg gitu dgn cameraman lagi. cam tak kusyuk je. Tapi kalau saudara Farid boleh kusyuk Alhamdulillah

  3. insan kerdil

    November 5, 2012 at 11:36 am

    Slmt memulakan hidup baru sebagai suamiisteri buat DD & FK..walaupun bersederhana, x mengapalah kerana bersederhana itu lg dituntut olehNya..mudah2an dirahmati & diberkati selalu perjalanan hidup berumahtngga olehNya, jika blh hingga kesyurgaNya, In~sya Allah..

  4. kaisar

    November 5, 2012 at 9:04 am

    Alhamduillah semuga berkekalan hingga keakhir hayat.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top