November 3rd, 2012

Diharap anda dapat bersabar sehingga Abang Nara mendapat gambar majlis pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle yang lebih berkualiti tinggi. Buat masa ini, layankan dulu beberapa keping gambar daripada telefon Abang Nara untuk anda.

gambar nikah diana danielle

Majlis pernikahan telah berlangsung dengan sederhana di Hotel Flamingo. Cantik sangat sebab ianya dilakukan di tepi tasik. Semoga Farid Kamil dan Diana Danielle akan berkekalan menjadi suami isteri sehingga akhir hayat dan dirahmati dengan anak yang ramai.

gambar nikah diana danielle

8 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar nikah diana danielle

gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle
gambar nikah diana danielle

gambar nikah diana danielle

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!


161 responses to “(10 GAMBAR)Majlis Pernikahan Farid Kamil Dan Diana Danielle”

  1. nurul says:

    sangat cantik..tahniah

  2. Anonymous says:

    Moga org lain kalau buat nikah cam ni solat sunatnya tu dalam bilik lah ye. Bukan nak mengata mengumpat, tak berapa sesuai solat sunat kat tengah2 pdg gitu dgn cameraman lagi. cam tak kusyuk je. Tapi kalau saudara Farid boleh kusyuk Alhamdulillah

  3. insan kerdil says:

    Slmt memulakan hidup baru sebagai suamiisteri buat DD & FK..walaupun bersederhana, x mengapalah kerana bersederhana itu lg dituntut olehNya..mudah2an dirahmati & diberkati selalu perjalanan hidup berumahtngga olehNya, jika blh hingga kesyurgaNya, In~sya Allah..

  4. kaisar says:

    Alhamduillah semuga berkekalan hingga keakhir hayat.

Loading...