May 5th, 2012

Seperti yang Abang Nara janjikan, inilah gambar-gambar majlis malam berinai besar pasangan pengantin baru, Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Kedua-dua mempelai kelihatan anggun mempesona di dalam pakaian serba hijau. Suasana memang sangat meriah kerana hampir kesemua tetamu menunggu untuk majlis ini.

gambar malam berinai scha awal

9 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Ryaniez Moments Photography yang sudi berkongsi gambar-gambar awesome ini. Sila LIKE Facebook Ryaniez tanda terima kasih.


gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal


176 responses to “(10 GAMBAR)Majlis Malam Berinai Besar Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya”

  1. mariana says:

    wow…so beautiful…. baju kaler ni mmg lawa gila la…aku minat sgt2 kaler ni…t aku kahwin nak kaler ni gakkkk…. hehhehe

  2. naz says:

    baju dan color yang cantikkk,,,,, tp photgrapher mcm kureng jer,,,

  3. confuse aku says:

    ni bukan mlm akad nikah ke? sbb mlm berinai bkn dorang pakai bju biase je ke?

  4. Scha Scholl says:

    warna baju mmg tak menyerlah langsung tp mayb dorang nk lari dr kebiasaan kot..
    biar la.. tak suke couple ni tp happy for them cos berjaya ke jinjang pelamin akhirnye.. semoge mereka berdua menjadi insan yg lebih baik… amin..

  5. Datin says:

    tk yalah banding bandingkan Lisa, Memey ke Fasha…. semua pengantin memang berseri…. suka tengok bunga merah dikepala scha, dan warna baju songket ni memang vogue! selamat pengantin baru schawal…

Loading...