Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Majlis Malam Berinai Besar Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya

Seperti yang Abang Nara janjikan, inilah gambar-gambar majlis malam berinai besar pasangan pengantin baru, Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Kedua-dua mempelai kelihatan anggun mempesona di dalam pakaian serba hijau. Suasana memang sangat meriah kerana hampir kesemua tetamu menunggu untuk majlis ini.

gambar malam berinai scha awal

Advertisement

9 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Ryaniez Moments Photography yang sudi berkongsi gambar-gambar awesome ini. Sila LIKE Facebook Ryaniez tanda terima kasih.


gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal
gambar malam berinai scha awal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

176 Comments

  1. mariana

    May 8, 2012 at 11:57 am

    wow…so beautiful…. baju kaler ni mmg lawa gila la…aku minat sgt2 kaler ni…t aku kahwin nak kaler ni gakkkk…. hehhehe

  2. naz

    May 8, 2012 at 9:38 am

    baju dan color yang cantikkk,,,,, tp photgrapher mcm kureng jer,,,

  3. confuse aku

    May 7, 2012 at 5:12 pm

    ni bukan mlm akad nikah ke? sbb mlm berinai bkn dorang pakai bju biase je ke?

  4. Scha Scholl

    May 7, 2012 at 3:56 pm

    warna baju mmg tak menyerlah langsung tp mayb dorang nk lari dr kebiasaan kot..
    biar la.. tak suke couple ni tp happy for them cos berjaya ke jinjang pelamin akhirnye.. semoge mereka berdua menjadi insan yg lebih baik… amin..

  5. Datin

    May 7, 2012 at 3:43 pm

    tk yalah banding bandingkan Lisa, Memey ke Fasha…. semua pengantin memang berseri…. suka tengok bunga merah dikepala scha, dan warna baju songket ni memang vogue! selamat pengantin baru schawal…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top