October 24th, 2012

Nama Afiq Muiz semakin popular semenjak kebelakangan ini. Muncul menjadi hero di dalam drama Mimpi Cinderella untuk slot Lestary TV3, kekacakan jejaka ini mula meruntun jiwa gadis-gadis di luar sana. Lakonan yang ditunjukkan pun not bad jugak. Kiranya ada rupa dan ada bakatlah si Afiq Muiz ini.

afiq muiz

Semenjak dua menjak ini makin banyak nama baru (terutamanya pelakon lelaki) yang menyerikan dunia hiburan tanah air. Kontroversi pelakon lelaki amat kurang berbanding dengan pelakon wanita. Rasanya mereka lebih suka dikenali dengan bakat dan bukannya dengan kontroversi murahan.

afiq muiz

Lagi 8 keping gambar Afiq Muiz, hero drama Mimpi Cinderella dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Natrah daripada Hazelnart Work Photographic Studio yang sudi berkongsikan gambar-gambar awesome ini.

afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz


70 responses to “(10 GAMBAR)Afiq Muiz, Hero Drama Mimpi Cinderella”

  1. drama mimpi cinderella nie best la. Heroin dia xde la gedik mana. Biasa2 jew tp still cute n sepadan dgn afiq muiz.. says:

    drama nie best sgt. Gandingan afiq n eina spdn n kiut gilerr.

  2. adik cinderella says:

    Handsome :-) teringat plk dkt ex :”( ada aura lah lelaki mcmni.,hahaha.

  3. Anonymous says:

    hero n heroin cite mimpi cinderella adik beradik kan?

Loading...