Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Afiq Muiz, Hero Drama Mimpi Cinderella

Nama Afiq Muiz semakin popular semenjak kebelakangan ini. Muncul menjadi hero di dalam drama Mimpi Cinderella untuk slot Lestary TV3, kekacakan jejaka ini mula meruntun jiwa gadis-gadis di luar sana. Lakonan yang ditunjukkan pun not bad jugak. Kiranya ada rupa dan ada bakatlah si Afiq Muiz ini.

afiq muiz

Advertisement

Semenjak dua menjak ini makin banyak nama baru (terutamanya pelakon lelaki) yang menyerikan dunia hiburan tanah air. Kontroversi pelakon lelaki amat kurang berbanding dengan pelakon wanita. Rasanya mereka lebih suka dikenali dengan bakat dan bukannya dengan kontroversi murahan.

afiq muiz

Lagi 8 keping gambar Afiq Muiz, hero drama Mimpi Cinderella dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Natrah daripada Hazelnart Work Photographic Studio yang sudi berkongsikan gambar-gambar awesome ini.

afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz
afiq muiz

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 Comments

  1. drama mimpi cinderella nie best la. Heroin dia xde la gedik mana. Biasa2 jew tp still cute n sepadan dgn afiq muiz..

    November 28, 2012 at 8:27 pm

    drama nie best sgt. Gandingan afiq n eina spdn n kiut gilerr.

  2. adik cinderella

    November 25, 2012 at 12:52 am

    Handsome :-) teringat plk dkt ex :”( ada aura lah lelaki mcmni.,hahaha.

  3. Anonymous

    November 25, 2012 at 12:35 am

    hero n heroin cite mimpi cinderella adik beradik kan?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top