Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 FOTO) Sekitar ‘Surprise Birthday Party’ Fasha Sandha Yang Meriah

Penghujung Mac ini, pelakon Fasha Sandha bakal bernikah dengan tunang tecinta, Aidil Aziz. Bersempena dengan hari istimewa itu, rakan baiknya, Datin Seri Nur Shahida telah mengadakan majlis kejutan hari lahir buat Fasha.

Majlis hari jadi itu diadakan 10 hari lebih awal kerana mahu meraikan Fasha yang bakal melangkah ke alam perkahwinan sekali lagi.

Advertisement

Menerusi akaun Instagramnya, Fasha meluahkan rasa gembira dan terharu sekali dengan kejutan yang dilakukan oleh Shahida dan beberapa rakan rapat yang lain.

Advertisement

Jelas terpancar betapa seronoknya Fasha dapat meraikan momen indah sebelum berkahwin bersama orang tersayang. Semoga segala perancangan pernikahannya berjalan dengan lancar.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar ‘surprise birthday party’ Fasha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 Comments

  1. [email protected]

    March 25, 2019 at 1:41 am

    Tak helok la si Aidil tu. Blakon pun x leh p jauh, jual pelam asam boi jela kot.
    jgn esok cerai dhla.. sbb si aidil tu bukan mampu sgt nk maintain Fasha tu.

    • ntahlah

      March 25, 2019 at 10:15 am

      x pe jejai ada as backup income..

  2. milah

    March 24, 2019 at 12:44 pm

    Datin shahida pon ada, pakai tudung selempang je atas bahu. tak labuh tutup dada dah ye datin..?

  3. Anonymous

    March 23, 2019 at 7:48 pm

    Faradiya yg bff dia tu tak jadi bridemaid ker..

  4. Anonymous

    March 23, 2019 at 7:45 pm

    semua cerita pasal dia nie , memang kena cover masuk news gosip dan news hiburan ker? rasa sedih tinggalkan zaman janda / anak nak adik / tarikh tunang belum di tetapkan. wartawan tu semua kawan dia ker ?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top