Written by Bella | March 22nd, 2019

Penghujung Mac ini, pelakon Fasha Sandha bakal bernikah dengan tunang tecinta, Aidil Aziz. Bersempena dengan hari istimewa itu, rakan baiknya, Datin Seri Nur Shahida telah mengadakan majlis kejutan hari lahir buat Fasha.

Majlis hari jadi itu diadakan 10 hari lebih awal kerana mahu meraikan Fasha yang bakal melangkah ke alam perkahwinan sekali lagi.

Menerusi akaun Instagramnya, Fasha meluahkan rasa gembira dan terharu sekali dengan kejutan yang dilakukan oleh Shahida dan beberapa rakan rapat yang lain.

Jelas terpancar betapa seronoknya Fasha dapat meraikan momen indah sebelum berkahwin bersama orang tersayang. Semoga segala perancangan pernikahannya berjalan dengan lancar.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar ‘surprise birthday party’ Fasha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

31 responses to (10 FOTO) Sekitar ‘Surprise Birthday Party’ Fasha Sandha Yang Meriah

  1. wekkkkkkk says:

    duit bulanan anak tadika 500 sebulan dri kul 7.30 hingga 6.pm. Pas tu cuti sekolah ni, cikgu kata tmbh lagi 10.00 sehari. Jika seminggu rm50.00 + 500 dh jdi =550.00.
    persoalanya knapa nk collect lgi rm10.00 sehari sdgkan bulanan dh jelaskan rm500 seperti yg di minta..

    tapi jika cuit sekolah 2 minggu jdi 600.00 sebulan. Last2 byor je, cuma ckp sendiri je.

    11

    3
  2. faraj says:

    Simpan skit Happy tu Fasha, ..kalau Neelofa baca lah alangkah kesian kt Dia…..melopong memanjang…!!!Neelofa tu.

    5

    10
    • minah jambu say NO to drugs says:

      ada ada aje kau ni faraj hahahaha..hepi beday fashaaaaaaaaaa..semoga bahgia n hepi selalu..

      1

      1
    • syira says:

      DIE MELOPONG TADE HALL…SBB KAYA RAYA,,:p

      6

      0
      • faraj says:

        syira March 23, 2019 at 9:34 am…Neelofa kaya??? ko buat saya guling2 ketawa lah..!! kalo kaya takder nya buat promote kt Disco, mesti lah buat Promote kat TV…..2×5 lah Neelofa gan Che Ta.(Melayu Haprak berlagak kaya)..Neelofa kaya kincing pokcik KPDNKK tu ader lah..nk serang kilang kt Vietnam..last2 dah 44 purnama sonyap jer…wakakakakaaa

        4

        8
      • faraj says:

        hahaha Neelofa kaya..? meniaga Tudung untung RM55 juta…55 juta rupiah daya percaya lah…menggong nya Neelofa ni..nk promote pun reti..tambah nk niaga…Niaga air lior memang Neelofa layak….

        2

        5
  3. nana says:

    rosiah chik, neng yatimah, bibi yem, aspalela abdullah 100x lagi cantik dari dia ni…

    2

    3
    • Anonymous says:

      termasuk orkid abdullah.

      1

      0
      • nana says:

        orkid abdullah tak cantik…

        1

        7
        • Anonymous says:

          sah ni budak weechat. sblm ko kenal natsha hudson, amelia handerson..Datin Orchid Abdullah la anak mix cun pada era tu. bodo simpan skit!

          17

          2
        • nana says:

          ko yg bodoh Anoymois 3:11pm..

          maksud aku yg cantik aku cakap xcantik, yg xcantik aku kata cantik..cuba ko tgk nama2 rosiah chik, neng yatimah, bibi yem, aspalela abdullah tu semua cantik ke? aku sarkastik lah bebal!

          0

          8
        • Anonymous says:

          nenek ko pun cantik nana wechat opppps just being sarcastic

          5

          0
      • nana says:

        nenek i mmg cantik…bekas ratu filipina kot? nenek ko mesti mcm minachi jual sireh depan kuil kan?…

        0

        4
        • Filipin keturunan PATI x sedar dir says:

          Oo.. at least minachi jual sireh tu x de nama busuk sgt mcm ko org filipin.. lg pn minachi tu warganegara.. x mcm ko, ktrunan PATI.. pndatang yg x sedar dr..

          Org filipin ni majoritynya Jns pisau cukur, cantik??? Yg ada mix jela cantik, yg asli.. hmmm..
          Pastu jns xda maruah, biar jual diri asal dpt duit.. racist no 1.. tikam belakang keturunan filipin jg la..
          Pastu kuat perasan, anggp dr deorg level lbh ats dr org2 lain.. pdhal level tapak kaki je..
          Pemalas ngan org filipin x bleh d pisahkan.. mlas keja tp dt nak.. jns malu tu mmg xda.. lg2 kalo keturunan suluk..
          Memalukan islam je kbnyakkn deorg..
          Sebutla keturunan filipin ko kat seluruh dunia, lg2 blah western europe sana.. mst ayat sm je yg korang dgr.. kaki kikis, jahat, sk tikam blkng, pemalas, ganas n kejam, sk cr gaduh tp play victim, busuk hati, pengotor..

          Ada je yg ok n baik tp ssh sgt nak jmpa.. majority org2 filipin jns mcm kat ats tu..
          X sdr dr..

          1

          0
    • tukang tegur says:

      either it is good / bad comments…pls RESPEK skit artis2 senior ok. JANGAN main2kan nama baik diorng. mmg diorang artis tp diorang tu SENIOR/OTAI & tak pernah kacau idup kita melainkan pernah menghiburkan nenak/mak2 kita pada zaman kegemilangan mereka. AKU komen kat KO sbb ko yg MULA komen ni dgn petik nama diorang. nak kutuk artis kutuk tu tak cantik ke ape ke…kutuk je direct takyah artis terbabit. TAK PERLU nak kait nama org lain esp artis2 senior yg bukan zaman ko pon.
      #RESPEK ARTIS SENIOR

      3

      0
  4. Anonymous says:

    cara dia mcm dia sorang je janda kat dunia ni yg laku. Lapar perhatain pun ye jugak ppuan nih. Relaks2 sudah. Lg ramai org respect. X kisah lh janda, andartu,bini org ke klu SEMENGGAH bahagia lah hdp. Ok fine dulu mgkinlah konon2 canang jd mangsa keadaan. Org sana situ sini yg x baik. Dia je yg baik. Kita tgk pulak sesi ke2 nih. Jaga lah maruah bakal mertua skit. Kan family Aidil tu nmpk baik2. #seek respect not attention.

    22

    2
  5. black maria says:

    over na janda sekor ni…bukan jeles tapi cam batak perhatian. kawen kali kedua ape nk diherankan?

    8

    5
  6. memey la says:

    aku sorg je ke nmpak mcm ade braidsmaid bini alif syukri?? mcm ade la… hhehhe kwn baik kot

    6

    0
  7. Anonymous says:

    Kawan2 dia banyak yang jutawan kosmetik. Pandainya dia cari kawan. Kot2 boleh sponsor macam2 hahahaha. Ada udang disebalik kawan2

    5

    0
    • mami jarum says:

      fasha kan berlakon badang dgn alif syukri..so apa salahnya jd BFF bini alif syukri. si bini alif syukri tu yg bijak sebenarnya, sebelum husb dia kenan rembat baik di BFF dgn artis tu, so ko ghase??? kemon. shahida ni bukan bodo…dia tau la nak jaga lubuk emas dia. haiyaaa!

      5

      2
    • Anonymous says:

      ok lah pandai pilih..daripada kawan artis kaki kelab ..xda faedah..

      3

      1
  8. Anonymous says:

    Datin bini dato’ Alif katanya ada alim2 sikit, cer buat party birthday tu wat Majlis khatam Al Quran ker atau berzanji ker, rasa lg org respect. Rindu cam zmn taun 90an makcik sy nikah meriah mlm tu berzanji n khatam Al Quran. Zmn ni ank ustaz pun kahwin ada karaoke..hrmmmm

    7

    1
  9. R says:

    Udah le Nara pasal minah nih. Tak mnat nk tau pasal artis sendu.

    1

    1
  10. Anonymous says:

    Ada org jenis berat jodoh, ada yg x kawin smpai ke sudah fasha ni jnis
    ringan jodoh… tahniah fasha moga ajal saja yg mmisahkn korg berdua

    2

    0
  11. Anonymous says:

    semua cerita pasal dia nie , memang kena cover masuk news gosip dan news hiburan ker? rasa sedih tinggalkan zaman janda / anak nak adik / tarikh tunang belum di tetapkan. wartawan tu semua kawan dia ker ?

    3

    1
  12. Anonymous says:

    Faradiya yg bff dia tu tak jadi bridemaid ker..

    0

    1
  13. milah says:

    Datin shahida pon ada, pakai tudung selempang je atas bahu. tak labuh tutup dada dah ye datin..?

    0

    2
  14. Tak helok la si Aidil tu. Blakon pun x leh p jauh, jual pelam asam boi jela kot.
    jgn esok cerai dhla.. sbb si aidil tu bukan mampu sgt nk maintain Fasha tu.

    1

    1

Leave a Comment

Optional