March 22nd, 2019

Penghujung Mac ini, pelakon Fasha Sandha bakal bernikah dengan tunang tecinta, Aidil Aziz. Bersempena dengan hari istimewa itu, rakan baiknya, Datin Seri Nur Shahida telah mengadakan majlis kejutan hari lahir buat Fasha.

Majlis hari jadi itu diadakan 10 hari lebih awal kerana mahu meraikan Fasha yang bakal melangkah ke alam perkahwinan sekali lagi.

Menerusi akaun Instagramnya, Fasha meluahkan rasa gembira dan terharu sekali dengan kejutan yang dilakukan oleh Shahida dan beberapa rakan rapat yang lain.

View this post on Instagram

I always appreciate your sweet friendship everyday, but my surprise birthday party was the cherry on top. Thank You ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Jelas terpancar betapa seronoknya Fasha dapat meraikan momen indah sebelum berkahwin bersama orang tersayang. Semoga segala perancangan pernikahannya berjalan dengan lancar.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar ‘surprise birthday party’ Fasha dengan membaca entri ini sepenuhnya.


31 responses to “(10 FOTO) Sekitar ‘Surprise Birthday Party’ Fasha Sandha Yang Meriah”

  1. Tak helok la si Aidil tu. Blakon pun x leh p jauh, jual pelam asam boi jela kot.
    jgn esok cerai dhla.. sbb si aidil tu bukan mampu sgt nk maintain Fasha tu.

  2. milah says:

    Datin shahida pon ada, pakai tudung selempang je atas bahu. tak labuh tutup dada dah ye datin..?

  3. Anonymous says:

    Faradiya yg bff dia tu tak jadi bridemaid ker..

  4. Anonymous says:

    semua cerita pasal dia nie , memang kena cover masuk news gosip dan news hiburan ker? rasa sedih tinggalkan zaman janda / anak nak adik / tarikh tunang belum di tetapkan. wartawan tu semua kawan dia ker ?

Loading...