Written by Bella | September 25th, 2015

Beberapa hari lepas, isteri kepada Datuk AC Mizal iaitu Datin Emylia Rosnaida telah menyambut ulangtahun kelahiran beliau.

Majlis tersebut yang diadakan di Redbox Pavillion Kuala Lumpur disambut dengan meriah sekali dan ia sebenarnya surprise birthday party buat beliau.

Memang untung kan dapat kejutan istimewa sebegini? Semoga panjang umur dan murah rezeki.

Jom kita layan foto sekitar majlis hari jadi tersebut dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

34 responses to (10 FOTO) Sekitar Sambutan Hari Jadi Datin Emylia Rosnaida Isteri Datuk AC Mizal

  1. Byr gji ke x? says:

    Akhirnya prmpas yg bhgia dr istri nya yg dlu.igtkn bsuk2 cr bni tua jgak.untung la ko emylia..wlupun fesyen ko sma dr ats smpi bwah.klu lki aku duit byk..byk mkeover nk wat.

    0

    0
  2. Anonymous says:

    mewah..nafkah anak2 lagi satu jgn lupa..huhu.k bai

    0

    0
  3. Lovelyvic says:

    1- Keknya kecik je.. org sket punya ramai… cukup plak ye.
    2- Suami ngan adik beradik sendiri pun perlu guna pangkat ke? (Datin)… Tayah tulis la… inikan majlis keluarga dan teman rapat. Sampai kena guna pangkat atas kek… protokol atau …… hmmm…

    0

    0
  4. nok gebuzzz says:

    makin bahagia dato ac ni..pic yg ke 8 anak2 dato ac dgn 1st wife ke??kalau betul bagus la…dah besar mereka,semoga anak2 dato menjadi anak yg soleh n solehah………

    0

    0
    • Anonymous says:

      mane dtg..
      jgn mimpilah emelia tu nak jemput anak2 ex ac tu.
      anak2 ac yg tu sejibik muka ac.
      dlm neh xde yg muka cam ac..xde anak2 die tu
      sume muka datin segera tu je.

      0

      0
      • Anonymous says:

        ex-wife ac dah nikah dgn org kemaman. baru je abis pantang dpt baby girl. alhamdulillah. suaminya 11tahun muda dr shafni. tp xpe, sy percaya shafni bahagia dgn suami baru dia. suaminya kwn adik sy. baik orgnya..

        0

        0
    • zaza says:

      ko giler nk jemput? datin emilia tu automatik jadi mak lampir kalaw nmpk anak2 ac tuh.

      0

      0
  5. zabedah zabit says:

    kek tu ada 6 batang lilin besor stand for 60 tahun umonya..hahahaah

    0

    0
  6. mawar says:

    aduuuuuh dh lh gelap pastu rambut color blonde…buruknyer…mcm pondan ada jugak aku tgk

    0

    0
  7. Anonymous says:

    udah2 la korg nk mengutuk. pasal besday party pn nk komplen psal kek, pasal perampas la, pasal nafkah la..
    itu urusan hal keluarga die..jgnla korg sibuk2..mcm korg pulak yg kwen ngn ac ni plak.

    0

    0
  8. ROSE says:

    ntah.. taktau ape yang menarik dengan dia nie …
    ntah.. taktau mcm mna dia dapat DATIN ..
    ntah.. dia seseorang yang tak boleh nak jangka
    ntah .. sejak ada ac peace yall lover tuh makin menjadi jadi

    0

    0
  9. malati says:

    motip sgt nak masukkan dia dm blog ni nara oiii…bknnye dia ada dlm industri ni lg..bknnye ada blakon kua tv lg…kot ye ada pun nempel kt event2 AC jer la

    0

    0
  10. zaza says:

    dikala ada yg bergembira….sebenrnya ada yg tgh bersedih..

    0

    0
  11. Lara says:

    Tak paham la haku ngan orang yang suka pesen rambut karat ni la, actually tak kisah pun nak kaler ker apa, tapi buat elok2 sikit boleh tak? Ni dah macam cina jinjang gaya laki bini ni.

    0

    0
  12. anon says:

    Sekali2 rase meluat jugak yg tua2 ni nak sambut hari jadi, sama mcm siti dgn laki tua dia tu. Dua2 ni sama, nak publisiti murahan. Sambut2 hari jadi ni bkn budaya kita pun. Lagipun kalau nak buat sngt tak pyh heboh sb org tak nak tau pun, menyampah ade lah…

    0

    0
  13. Astro awani segenap dimensi says:

    Atas kek pun tulis DATIN???

    kalo the real datin..xde nye smpai atas kek nk tulis DATIN..
    Aku kesian ac..datin dia lgsg xmencapai level datin.dgn rambut mcm pompuan kat kelab2 dangdut murahan jer..kulit toksah cakaplah..berkeladakk..agk2nya..kalo kita letak datin wannabe ni kat sblh maria farida..camana ek?????msti org ingat dia ni bibik indon maria farida!

    1

    0
  14. Anonymous says:

    Like seriously meluat dengan satu keluarga ni. AC sudah2 lah tu, kau dh makin tua bawak lah tunjuk contoh baik pada anak-anak. Dengan pemakaian macam tu, rambut macam tu. Patut nya tunjuk contoh selaku ketua keluarga. Oh, DATIN eh? Cukup lah, jangan jadi BATAK barang branded. Naik lemas la tengok tayang sangat barang branded sana sini. Sama je anak beranak, typical melayu yang BATAK BARANG BRANDED.

    0

    0
    • ROSE says:

      ehhh dia bag branded bukan beli kat butik tau sbnrnye … dia beli kat kilang johor sana .. bos kilang johor tuh ada link dgn cina kat guangzhou ..so dia amek gambar anta kat sana dorg beli kat dia… agak lah hermes kulit buaya pun dia ada sama level kak mah dah rasa phuii

      0

      0
  15. Mak Jemah says:

    aku tgk dorg ni sambut bufday ok je….
    tkde yg salah pon…yg letak nama DATIN atas kek tu bkn AC ke bini die yg letak…nama pon SUPRISE! mst someone yg bagi present kek ni..KOT!
    pasal rambut karat ke cine jinjang ke ape tu kn hal dorg tk pyhla korg nk pertikaikn.. tu urusan die ngan ALLAH!
    overall aku tgk OK! tkla over tkla less…biase2 je!org bukan artis pon slalu kot buat bufday mcm ni..org yg kutuk2 tu tk penah buat mcm ni ke??patutla korg kutuk..JELEZZZ ea!hihihihi…
    Mak Kemah buat bufday ank mak jemah siap pasang kemah lg..tkde ape pon!!!

    KBAI!

    0

    0
  16. adaakukesah says:

    hodoh nyer kek saper la yg buat tu……sesuai la yg sambut pon hodoh gak uuuwekkkkks

    0

    0
  17. . says:

    Huduhnya.Lawa masa jadi orang melayu.rambut sesuai dgn muka.kaler kuning bersepah kat lorong2 hj taib.

    0

    0
  18. anon says:

    korg perasan x, majlis ni dtg family sebelah bini ac je.. kalau tgk instagram pun, g overc, bawak mak amilia, celebrate mothers day pun , mak emilia je.. mana family sebelah ac?? mak bapak ko hidup lagikan ac? adik bradik ko xde ke?? hurmmm.. mmg ank durhaka ko nih!! no wonder ank tiri ko pun xnk igt, maka bapak pn ko x ingat..

    0

    0
    • Datin poyo tak brp nk datin says:

      Aku agk mak bapak ac pun reject si datin wannabe tu.tu yg depa boikot kot..

      0

      0
      • ogy says:

        penuh ig aku time dia upload pic2 celebrate besday dia nih… menyesal lak follow id dia….annoying…terus aku unfollow…hahahha

        0

        0
  19. Syita says:

    Hidung Emilia ni dah lain kan

    0

    0