Written by Bella | December 25th, 2017

Hujung tahun ini, ramai yang mengambil peluang untuk bercuti, begitu juga dengan selebriti popular Neelofa yang kini sedang menikmati percutian di Dubai.

Antara foto yang menarik perhatian netizen ialah ketika Neelofa bermanja dengan seekor ikan lumba-lumba. Ramai juga yang “cemburu” melihat aksi comel mereka apatah lagi ketika ikan tersebut dapat mencium pipi Neelofa. Alahai dengan haiwan pun korang hendak cemburu ya?

Ok lah kami tidak mahu cakap banyak, jom kita layan beberapa lagi foto sekitar percutian Neelofa di Dubai.

50 responses to (10 FOTO) Sekitar Percutian Neelofa Di Dubai

  1. Boonara says:

    Bosan
    Bosan
    Yg viral gambar fattzura berhoneymoon ala2 beckhm n posh tu xda pulak si nara ni nk post.
    Boo nara kipassusahmati lopakfake.
    Xpenting lgsung kisah lofake ni bercuti. Jadah busuk hati

    59

    8
    • dUckie says:

      I hv a confession to make. Yes, aku still ship #lofattah. Aku still xleh move on. Aku benci tgk muka pajura tuh. For me, kalau bukan sbb dia, mungkin lofattah still ada. Tapi aku sedar yg semua tu dah mustahil. Aku cuma berangan-angankan lofattah dalam mimpi aku je. Tapi now, aku tgk nwelofa looks happier than ever. She’s like a better version of the neelofa we used to know. Whatever it is, i’ll lofa the best.

      1

      148
      • Adudu says:

        Wow taksub nyer kau dgn loffatah??

        71

        0
      • waklu says:

        pahal ko doe.. haha.. kau ni budak tadika ea? dah2, p sana buat ulangkaji..

        11

        0
      • Mamammama says:

        One thing i know for sure Lofa fans are more than Faz fans..im not into both cuz theyre everyrwhere and ihateit. Titik. But im curious of the size of the fandom.. Is it bcz of Lofa pakai tudung and faz free hair so ppl like the former more?

        7

        0
        • LOPAKAYU says:

          Fan LOFA yg ramai tu sbb banyak IG fake…konon2 pakai tudung tu suci…

          9

          0
        • Anonymous says:

          Bangga? Bagus la fans lofa ramai. Satu kjayaan besar utk die. Unfortunately faz plak bukn masuk industri ni utk kumpul fans. Die berlakon sbb die mmg suka berlakon especially dlm naskah 2 yg bermutu tinggi. Klu faz giler nk kumpul fans, die buat Dr awal die masuk industri ni. Fans faz pun suka die sbb mutu lakonan die bukn sbb gosip2 cinta kartun dgn co actor die atau cipta drama utk popular. Even Ms bercinta ngn ank raja pun faz xpenah heboh. Shes very ekslusif sampi la die jumpa FA. Btw I’m not against lofa. She’s good in her own way. N fans die xyah kemaruk membnding2 mcm budak pt3 baru dpt result. So childish

          14

          1
      • KEPALABANAKO says:

        BODOH….xterima qada dan qadar..sbb fan2 mcm ko la…industri xmaju..diorg berlakon jer…xyah la suh bercinta bagai…BODOH…ketentuan TUHAN..ko ada agama ke x?KO XDE LIFE KE? TOO MUCH LA FANATAIK ni..#maafakudalamasabardgnfanLOBENAK ni

        1

        0
      • rezz8kod says:

        that’s what we called destiny for marriage..instead you insulting them perpetually, better you pray for their happiness.. and one more thing, don’t be too fanatic with artist like the world going to end. you got nothing rather than wasting your time here..

        0

        0
    • Anonymous says:

      kan.. sesuai tuka nama beutifulnara jadi neelonara jelah.. kelantan sangat

      17

      0
    • Anonymous says:

      Xpenting fattzura. Abg nara pon nak murtah dah.

      1

      3
  2. Anonymous says:

    Patutnya fazura mengucapkan terima kasih pd neelofa sbb kalau x kerana neelofa reject fattah, smpai ke sudah xde org nk kawin dgn fazura. Fazura tu just rebound je utk fattah.

    9

    102
    • Dina says:

      Aturan Allah tu lah yg terbaik.
      The best woman got the best man… :)

      122

      0
    • reena says:

      Fazura bersyukur kepada Allah kerana telah membuka pintu hati Fattah memilih dia tanpa mengira kisah silam dia. Jodoh tu di tangan Allah bukan di tangan manusia. Fattah tahu apa yang terbaik untuk dia. Moga jodoh #fattzura kekal hingga ke jannah.

      38

      1
      • Anonymous says:

        Kenapa ngn kisah silam faz? Pandai jer judge org… Knpa nk terima kasih kt fattah? Bukan faz yg mengurat fattah. Fattah yg memikat faz.

        8

        1
    • Anna says:

      HAHAHAHAHA THAT IS THE STUPIDEST STATEMENT EVER ‘MAK CIK’. Did you say thanks to your husband’s ex too? Kalau sendiri tak pernah buat, realistic sikit lah macik woi. Fitnah memandai, dah ready nak jumpa tuhan ke?

      2

      0
  3. Zee says:

    Neelofa x sesuwai style tudung cenggini…nmpk mcm mk chik ank 5…pakai tudung mcm slalu comey..

    68

    0
  4. Anonymous says:

    Poyo jer semua ni nak menunjuk.
    X menyempat2 nak upload kat IG.

    26

    3
  5. Anyn says:

    Fesyen dia makin lama makin buruk. Betulla minah kmpung bila mak dh kawin dgn org kaya… Culture shock

    40

    1
  6. Miss Unibes says:

    Don wori… Lepas ni muntahlah korang hari2 BN post pasal Patjura hanimun. Sukahati korang je kata BN penjilat Lopak. Tu hari Patjura nikah selalu je BN post pasal Patjura ramai komen “bosan”.

    5

    11
  7. Anonymous says:

    Dah nama pon jodoh fattzura, sapa korang nak menidakkan aturan Allah? Tgk neelofa pon makin happy dgn rezeki die, korg je over nak hentam sane sini. Hidup dgn life korg je dahlah, bru putus cinta bape bulan dah kemain netizen ni over, kalau cerai berai ntah mcmane agaknye korg hentam.

    18

    0
  8. rini says:

    baik dia hepi2 dari pk soal hati. kita doakan yg baik2 sudahlah. tak kira lofa ke,fattah ke fazura ke mereka pun mcm kita semua. berhak menikmati kebahagiaan. korang takyah obses sangat soal jodoh org lain. baik korang jaga soal jodo
    h korang jek. jd manusia sntiasa bersyukur. korang nak marah bn bosan tp korang tak malu lak tumpang baca gosip kat sini. kalau bosan angkat kaki jalan.

    10

    0
  9. tonah tonny says:

    kentot lofa bacin giler.sb hari tue kita gi butik dia kat pavi,kebetolan dia ade,sekali dia kentot depan saye,ya rabbi mcm xberak seminggu jew bau kentot dia.terok perangai main lepas jew

    4

    5
  10. benci anon kimak says:

    nek lofak pakai tudung mcm nenek dh aku tengok dh la ko tu pendek gemok pulak, pakai tudung bawal baru sesuai dengan muka ko ni!

    anon butuh tak payah copy paste komen aku la ngok! karang sendiri guna otak ko yang bingai tu haha, tak malu ke ko copy komen aku? puii

    4

    3
  11. Turbanee says:

    Kenapa Lofa nampak gemuk? I baru perasan, kaki Lofa pendek. Tapi Lofa cantik, muka iras mak. Please control makan jaga badan. Please bersenam.

    11

    1
  12. Duhhh says:

    nak pakai turtle neck kena leher jinjang dan panjang baru cantik, ko nampak bdh pakai mcm ni lofa dh la tudung mcm yahudi mabuk!!!! dengan skirt labuh lagi ewww epic failed, no fasion sense lofak!

    27

    0
  13. bosan says:

    bosan cerita dia ni… berlawan nk up story… fattzura bercuti dia pon up bercuti… fattzura pon takat msuk IG jer… yg dia ni siap panggil wartawan sekampung up masuk paper… sume channel lah dia nk promo up story tgh bercuti..

    21

    1
    • Boonara says:

      Setuju.lopak ni busuk hati xnk kalah. Lofake

      21

      1
    • Mak jemah says:

      Aik fattzura je ke boleh bercuti?org lain xleh?setahu akak skrg ni mmg musim org bercuti..banyak je org dok up kat ig pic2 bercuti..dah2 la tu kaitkan dorang..semua pon dah ade life masing2..

      15

      2
  14. Tk says:

    Sudah sudah la. Wish yg terbaik untuk Neelofa Yg terbaik juga for Fazura & FA. ko Tak suka Neelofa ke sapa ke. Jangan nak maki hamun mencarut carut. Lantak ler klu orang hati busuk perangai busuk. bila ko buang perasaan benci dan amarah yg meluap ….,, apa yg keluar dari mulut dan hasil novel penulisan komen tu pun yg elok2 saja. Cuba baca lepas tulis komen tu dan cermin diri tu. Bahasa mcm tu ke ko belajor? Why dont you move on? Neelofa dan FA Faz dah move on and they are very happy. Chill out!

    11

    0
  15. nok gebuzzz says:

    hari2 dok stalk ig fazura ngan fattah..pas tu lak tgk ig dyorg likes byk…x leh tahan mesti kena upload jugak tarik perhatian…lopa kan busuk hati..

    12

    3
  16. Anonymous says:

    Kalau xsuka neelofa buat apa tengok pic dia adoi :-)?

    4

    3
  17. aku says:

    nak jd cm che ta ke?
    melancong tp mcm baru lepas shopping the whole mall

    boring betul

    1

    1
  18. Kiah propa says:

    Dah2 ler tu korang nak kutuk lofa dgn fattzura. Hakak mmg peminat fattzura. Tp enjoy aje tgk gambar lofa bercuti ni. Best plk tgk gambar dia dgn dolphin tu. Gambar fattzura tgh honeymoon pn sweet je. Dah2 x mau gaduh2 mcm bdk2 kecik.

    5

    0
  19. Peace says:

    dah2 la tu…masing2 dh wat hal sendiri

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Terbaik la pencapaian lofa. Makin berjaya.
    International class.

    Apa pencapaian fattzura? #tanyajer

    0

    8
    • Anonymous says:

      Rezeki masing2 la dik. Dan dtg dlm pelbagai bentuk. Pd umo 34tahun fazura alhamdulillah masih sihat..cb klu neelofa umo dlm 30lebih..kot2 trkena apa2 penyakit..wlpn ko tu taraf international pn..rezeki kesiahatan rezeki keluarga tu semua rezeki jgk tu. Bkn pd duit dan anugerah shj. Nauzubillah mintak.dijauhkan..akk.cuma.nk bg contoh je. Usah lh taksub sgt. Cb ko tnya siapa neelofa kat america..rsnya xde spe kot kenal. Dia femes kat malaysia je. Wartwan ni sembang tikus pn boleh terbang..pdhal biasa2 je. Malu jgk klu bgtahu neelofa ni dr malaysia..kata berlakon la..mengacaralah..pdhal bakat kelaut

      6

      1
    • Anonymous says:

      Pencapaian fattzura antaranya kahwin lah…
      Adik, jgn nilai pencapaian melalui KEJAYAAN, nt kau frust sendiri. Hakak takut kau depress sbb xkaya cam lofa n xde pencapaian cam lofa. Kesihatan ko pun satu pencapaian dik. Senyuman kau, kemampuan kau menaip komen kt sini, data internet yg bnyak supaya boleh melayari beautiful nara. Itu semua nikmat dik… Sbnrnye kau pun bnyk pencapaian. Bukan lofa ngn fattzura je

      2

      1
  21. Anonymous says:

    Budak budak pun ada yg lebih berakal dan tak over emo

    0

    0
  22. Anynmous says:

    Rasanya rata-rata pembaca BN adalah haters Lofa and Fanatik Fattzura. Sbb setiap komen yang kondem Lofa dapat like tinggi, and komen yang kondem Fattzura dpt dislike tinggi. hahaha. saya x minat pun kedua-dua nya pun, cuma kesian kat penimat fanatik mcm korang ni. korang fanatik mcmne pun korang tetap korang. Diorg yang di puji ni yang dapat untung.

    Banyak2lah baca quran. Dunia akhir zaman dh ni.

    0

    2
  23. Anonymous says:

    Rasanya rata-rata pembaca BN adalah haters Lofa and Fanatik Fattzura. Sbb setiap komen yang kondem Lofa dapat like tinggi, and komen yang kondem Fattzura dpt dislike tinggi. hahaha. saya x minat pun kedua-dua nya pun, cuma kesian kat penimat fanatik mcm korang ni. korang fanatik mcmne pun korang tetap korang. Diorg yang di puji ni yang dapat untung.

    Banyak2lah baca quran. Dunia akhir zaman dh ni.

    0

    1
  24. unknown says:

    i jer ak pelik kenapa fesyen lopa makin kelaut.. kata nak jadi contoh untuk muslimah.. what is this?

    7

    0
  25. mak tiri lofa says:

    1 je aku nak cakap.
    Pergilah bercuti mana pon.
    But still , LONERANGER.
    :p

    2

    0
  26. Anonymous says:

    cium ikan je ke?kesian…

    2

    0
  27. anak nogori says:

    apa kejadah nak cemburu ikan tu cium nelofa…

    3

    0
  28. Anonymous says:

    Neelofa..finally met her prince charming..mr dolphin..

    2

    0
  29. Ceksu puihhh says:

    Dulu ..lopa ni unfreind kawan2 artis sebab tak suka diorang pose gambar menunjuk nunjuk katanya…riak bagai dakwanya..tapi tengok sekarang bukan main lagi dia pose..ingat kata kata dia waktu berucap kat mana dulu tu..u travel to see the world or world see u?..tak der sapa nak dengki…tapi cakap biar serupa bikin…jangan time awak..ok ja..tp org lain buat bukan main engko perli.

    5

    0
  30. Lopak lu says:

    Nak attention la tu..takut nnti fattzura up pi honeymoon…tu yg kalut pi bercuti gak..fazura pon pernah naik unta..dia pon nak naik jugekk..mmg sejenis yang tak boleh tengok orang lebih.bahaya nihh…kot mana pon dia nak menang.

    2

    0