January 29th, 2018

Bagaikan puteri dan putera bersanding di kayangan, itulah gambaran tepat buat majlis resepsi pasangan Yuna dan Adam Sinclair yang diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa (PICC) Putrajaya semalam.

Yuna begitu anggun dengan gaun putih manakala putera hatinya Adam tampak sangat segak berbaju Melayu lengkap dengan tanjak yang direka khas oleh Hatta Dolmat . Dengan tema “garden wedding” sebanyak 1,500 tetamu yang hadir termasuk rakan artis dan VIP pada majlis tersebut terpukau dengan hiasan pelamin yang cukup eksklusif dan indah.

Antara rakan selebriti yang membuat persembahan adalah Aizat Amdan, Noh Hujan dan Bunga Citra Lestari.  Bapa Yuna, Datuk Mat Zarai’ai turut menghiburkan pasangan mempelai dengan lagu Perfect yang dipopularkan oleh Ed Sheeran.

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi perkahwinan Yuna dan Adam dengan membaca entri ini sepenuhnya.


60 responses to “(10 FOTO) Sekitar Majlis Resepsi Yuna Dan Adam Yang Cukup Eksklusif Dengan Tema Garden Wedding”

  1. Shakila Akka says:

    Saya ucapkan tahniah kepada Yuna tapi saya mengharapkan sangat Yuna berkahwin dengan Mat salleh…bukannya tempatan….Yuna ada Class dan Standard!!!!! Nape dia yang Yuna pilih!!!!!!!!!!!!!!!!! Apa akan jadi dengan masa depan Yuna?

  2. Anonymous says:

    tahniah yuna dan suami, semoga bahagia selalu

  3. dee says:

    the baju and yuna its self looks beautiful and gojess except the TURBAN lah. its spoils.. from nikah to reception the turban is spoiling her looks. im expecting yuna pkai tudung yg cukup sempurna menutup leher…

Loading...